Столики просто у воді та "Капуста й презервативи": 3 найнезвичніші ресторани світу
Столики просто у воді та "Капуста й презервативи": 3 найнезвичніші ресторани світу

Столики просто у воді та "Капуста й презервативи": 3 найнезвичніші ресторани світу

Серед закладів є такі, які неодмінно справлять враження на своїх відвідувачів. 24 Канал підготував підбірку із 3 ресторанів у світі, які вас здивують.

Ресторан Villa Escudero Resort, Філіппіни

Ресторан, що входить до складу курортного комплексу Villa Escudero Resort, розташований неподалік міста Сан-Пабло, буквально біля підніжжя водоспаду.

Унікальна особливість цього місця – столики, які встановлені прямо в мілкій воді. Гостям пропонують скуштувати традиційні філіппінські страви, а після обіду можна зануритися у води водоспаду.

Ресторан THE YELLOW TREEHOUSE, Нова Зеландія

В Окленді, Нова Зеландія, знаходиться незвичайний ресторан, побудований на секвої. Щоб потрапити на обід, відвідувачам доведеться піднятися на висоту 12 метрів, де на них чекає вражаюча обідня зала. Її площа становить 9 метрів у ширину та 12 метрів у висоту.

Столики просто у воді та "Капуста й презервативи": 3 найнезвичніші ресторани світу - Фото 1
Незвичний ресторан / Фото Redwoodstreehouse

Заклад може прийняти всього 18 гостей одночасно, тому бронювання столиків варто здійснювати заздалегідь.

Ресторан Cabbages and Condoms, Таїланд

У курортному містечку Паттайя, Таїланд, розташований ресторан з незвичною назвою – Cabbages and Condoms, що означає "Капуста і Презервативи". Цей заклад на березі моря оточений мальовничими тропічними садами, де є галявини з гойдалками, озера з рибками, а також доріжки, що ведуть крізь справжні джунглі.

Столики просто у воді та "Капуста й презервативи": 3 найнезвичніші ресторани світу - Фото 2
Ресторан "Капуста і презервативи" / Фото WordPress

Назва ресторану пов'язана з його засновником, Мечаєм Віравайдом, який активно займається питаннями планування сім'ї. У Таїланді боротьба з абортами та висока народжуваність стали важливими темами, і головна ідея цього ресторану – підвищення обізнаності про сімейне планування. До страв відвідувачам пропонують презервативи.

Декор закладу включає манекени в костюмах із презервативів, а на столах під склом можна побачити цікаві візерунки з цього матеріалу. Ресторан також акцентує увагу на екологічності: зелень для страв вирощують прямо на території, де також є великий вольєр із птахами. Меню ресторану складається з тайських і європейських страв, більшість із яких відрізняються своєю гостротою.

Джерело матеріала
loader
loader