Трендові кольори жіночих джинсів: які штани носити влітку 2024 року
Трендові кольори жіночих джинсів: які штани носити влітку 2024 року

Трендові кольори жіночих джинсів: які штани носити влітку 2024 року

Широкі та скінні, прямі без зайвих деталей та карго з кількома місткими кишенями на кожній штанині, з високою талією та низькою посадкою — вибір брендових джинсів такий великий, що можна запросто розгубитися. Тим, хто планує оновлювати гардероб, стилісти рекомендують звертати увагу не тільки на фасон і крій, але й на колір деніму. Темні відтінки створюють ефект стрункості, а світлі трохи додають об'єму. Жінки, яким вдається успішно інтегрувати тренди у свій гардероб, завжди в центрі уваги.

Кольоровий денім: головні тренди сезону

Перш ніж розглянемо останні тенденції, нагадаємо: купити наймодніші джинси жіночі зручно онлайн — на сайті ЦУМ Київ. Такі лідери української і світової фешн-індустрії, як Stash, Bimba Y Lola, Kenzo, Axel Arigato, MISBHV, Maison Margiela, MUGLER, Golden Goose, пропонують великий вибір продукції. Деякі товари продаються тільки онлайн. Тож на денім яких відтінків варто звернути увагу:

  1. Класичний синій. Вибирайте будь-який відтінок від світлого до темного. Класика завжди залишається актуальною і стильною.
  2. Чорний. Темні джинси залишаються популярними завдяки універсальності. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для вечірніх виходів.
  3. Білий. Світлі відтінки деніму особливо популярні у весняно-літній період. Білий додає свіжості і легкості образу, робить його більш яскравим і чистим.
  4. Сірий. Сучасний і стильний вибір. Відтінок добре поєднується майже з усіма кольорами, зазвичай додає образу елегантності.
  5. Пастельні кольори. М'ятний, блідо-рожевий, лавандовий і блакитний денім стають все більш популярними. Вони додають м'якості і романтичності до звичних образів.
  6. Зелений. Відтінки зеленого, особливо хакі або оливковий, набувають не меншої популярності. Вони вносять нотку природності й свіжості в будь-який аутфіт.
  7. Карамельний та бежевий. Нейтральні тони ніби випромінюють тепло, тому виглядають напрочуд вишукано. Вони ідеально підходять для створення витончених і стриманих образів.
  8. Яскраві кольори. Мегапопулярні червоний, жовтий, синій та рожевий додадуть аутфіту яскравості і виразності. Вони здаються сміливими і креативними, але можуть втомлювати, тому доречно доповнювати їх базовими кольорами.

66b9f6897697b.webp

Що ще важливо

Не забувайте: вибір кольору джинсів залежить від ваших особистих уподобань, стилю, відтінків, що переважають у гардеробі. Не бійтеся експериментувати з новими кольорами, щоб додати образам свіжості та оригінальності.

Трендові кольори жіночих джинсів: які штани носити влітку 2024 року - Фото 2

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Джерело матеріала
loader
loader