У мережі назвали найкрасивіших спортсменок Олімпіади-2024: чи є серед них українки
У мережі назвали найкрасивіших спортсменок Олімпіади-2024: чи є серед них українки

У мережі назвали найкрасивіших спортсменок Олімпіади-2024: чи є серед них українки

Так, користувач мережі htgrlsummer опублікував тред. У ньому він назвав імена найкрасивіших, на його думку, спортсменок Олімпійських ігор 2024, які пройшли у Парижі.

Кого назвали найкрасивішими спортсменками

Почнімо з бази: відповідний тред набрав понад 6 тисяч лайків, а переглянули його 1,8 мільйона разів. І завдяки йому ми дізнались, хто зі спортсменок завоював народну любов на Олімпіаді-2024.

Рубі Еванс

Велика Британія, спортивна гімнастика, 17 років

Зірок з неба, як то кажуть, Рубі не хапала. Посісти позицію, вищу за 23 місце, їй цього разу не вдалось. Звернімо увагу, що спортсменка була у команді, якій на чемпіонаті Європи 2024 року вдалось завоювати "срібло". Крім того, вона – п'ятикратна чемпіонка Північної Європи.

Аніка Дельгадо

Еквадор, плавання, 22 роки

А от Аніці пощастило більше. Вона завоювала "срібло" на Олімпіаді-2024. Сама спортсменка народилась у США. Правда, на міжнародній арені, як ви вже зрозуміли, вона представляє саме Еквадор.

Ліке Клавер

Нідерланди, легка атлетика, 25 років

Їй у Парижі вдалось здобути як срібну, так і золоту медалі. Спортсменка з Нідерландів спеціалізується на бігу на дистанції 200, а також 400 метрів. До слова, у 2023 році вона стала чемпіонкою світу в естафеті 4 на 400 метрів. А ще Ліке – чемпіонка світу у приміщенні 2024 року. Тоді вона виступала за жіночу збірну рідної країни.

Аліша Колой

Австралія, стрибки у воду, 22 роки

На цих Олімпійських іграх їй вдалось посісти 14 місце. Звернімо увагу, що вона брала участь у літніх юнацьких Олімпійських іграх у 2018 році. Тоді вона брала участь у змаганнях зі стрибків з триметрового трампліна. А вже у 2024 році їй вдалось вибороти "золото" у стрибках з одного метра серед жінок. Власне, це був її перший чемпіонат світу серед дорослих.

Аліса Шмідт

Німеччина, легка атлетика, 25 років

От Аліса разом з командою, частиною якої вона була, посіла сьоме місце. Зауважимо, що у 2019 році вона була бронзовою призеркою чемпіонату Європи. Крім того, спортсменка – медалістка національного чемпіонату рідної країни. До слова, в інстаграмі вона шалено популярна. У неї понад 5,7 мільйона підписників.

Також у цьому імпровізованому рейтингу:

Аннелі Мейлі

Австралія, баскетбол, 25 років

Гая Саббатіні

Італія, легка атлетика, 25 років

Гейлі ван Літ

США, баскетбол, 22 роки

Хена Куртагич

Сербія, волейбол, 19 років

На жаль, до цього імпровізованого рейтингу не потрапили українські спортсменки. Але це не заважає нам пишатись ними і захоплюватись. І, ясна річ, милуватись. Бо вони у нас – найкращі та найкрасивіші.

Джерело матеріала
loader
loader