До м'яса і для салатів: рецепт маринованої цибулі на зиму
До м'яса і для салатів: рецепт маринованої цибулі на зиму

До м'яса і для салатів: рецепт маринованої цибулі на зиму

Таку цибулю можна використовувати для приготування салатів і як закуску до м'яса.

Цибуля в маринаді — найкраща закуска до шашликів та будь-якого іншого м'яса, а також популярний інгредієнт у салатах. Зазвичай її готують тут і на зараз, проте можна запастися маринованою цибулею на зиму. Таким чином ви поповните свої смачні та корисні запаси. Як її приготувати, розповіли на сайті "Пательня". Беріть рецепт на озброєння, бо він простий, швидкий, а результат — дуже смачний.

Маринована цибуля на зиму

Інгредієнти:

  • цибуля (маленька, біла або червона) -1 кг;
  • чебрець -- кілька гілочок;
  • чорний перець і коріандр — за смаком.

Для маринаду:

  • вода — 1 літр;
  • червоний буряк — шматочок (для надання кольору);
  • цукор -1 ст. л;
  • сіль — 1 ст. л;
  • оцтова кислота -1 ст. л.

Спосіб приготування:.

Цибулю очистити, ошпарити окропом, укласти в стерилізовані банки. Додати спеції.

Інгредієнти для маринаду змішати і залити отриманим складом цибулю.

У кожну банку покласти гілочку чебрецю.

Стерилізувати банки по 15 хвилин після закипання води. Готову цибулю закатати стерилізованими кришками.

Читайте також:

Як правильно і смачно замаринувати цибулю

Якщо морквина вродила: як приготувати цей овоч у пікантному кисло-солодкому маринаді

Айран із томатним соком: рецепт смачного маринаду для курячого шашлику

Джерело матеріала
loader
loader