Як приготувати соковите філе: ділимося секретами приготування
Як приготувати соковите філе: ділимося секретами приготування

Як приготувати соковите філе: ділимося секретами приготування

Якщо ви хочете, щоб філе було дуже соковитим, м'яким та смачним, кулінари радять готувати його із сиром, овочами, зеленню, сметаною, спеціями.

Як смачно приготувати філе

Кулінарка поділилась в Instagram рецептом дуже соковитого та смачного філе з грибами, цибулею та помідорами.

Рецепт філе

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • гриби печериці – 4-5 шт.
  • помідори чері – 3 шт.
  • сметана
  • сир (моцарела – 1/2 упаковки)
  • сушений часник + спеції для курки за смаком

Спосіб приготування:

1. У форму викладаємо тонкі шматочки філе. Спеції до смаку, зверху додаємо сметану.

Філе зі спеціями та помідорами

2. Гриби трохи потрібно підсмажити, щоб не було багато зайвої рідини.

Гриби для страви

3. На філе викладіть томати чері, цибулю кільцями та смажені гриби. Зверху присипте тертим сиром і залийте соусом зі сметани та часнику.

Приготування філе

Готуйте в духовці 20-30 хвилин при 180 С.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Смажене куряче філе в соєвому соусі
  • Філе по-індійськи
  • Котлети з курячого філе
Джерело матеріала
loader
loader