У ДПСУ прокоментували чергову заяву Лукашенка про «перекидання військ до кордону України»
У ДПСУ прокоментували чергову заяву Лукашенка про «перекидання військ до кордону України»

У ДПСУ прокоментували чергову заяву Лукашенка про «перекидання військ до кордону України»

Диктатор Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що перекинув до кордону з Україною майже третину своєї армії, бо нібито там перебуває понад 120 тис. українських військових. Державна прикордонна служба України не фіксує збільшення кількості техніки чи особового складу білоруських військ біля кордону з Україною. Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі «УП».

Він наголосив, що білоруський диктатор своїми заявами продовжує нагнітати інформаційну обстановку. Втім, слова «президента» не відповідають дійсності.

«Ситуація на кордоні з Республікою Білорусь – без змін. Як бачимо, риторика Лукашенка також не змінюється, постійно нагнітаючи ситуацію з регулярною періодичністю на догоду країні-терористці», - висловився представник ДПСУ.

Так званий «президент» Білорусі Олександр Лукашенко заявив про «агресивну політику» України, яка нібито розмістила біля кордону багато військ, бо вважає що «Путін знову буде наступати з території Білорусі».

«»У відповідь я змушений був майже третину армії перекинути додатково на посилення того, що було. Ми ввели туди і розмістили в певних точках - так, як це в разі війни, оборони було б, - наших військових уздовж усього кордону. Ба більше, там працюють спецслужби, спецпідрозділи - «Альфа», «Алмаз» та інші - найбільш підготовлені, вони свою роботу роблять".

Самопроголошений очільник країни зазначив, що «смерті подібно, щоб ми свої війська з кордону з Україною прибрали». 

У ДПСУ прокоментували чергову заяву Лукашенка про «перекидання військ до кордону України» - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader