Колишній "авіатор" Ігор Воєвуцький отримав екстремальну військову спеціальність
Колишній "авіатор" Ігор Воєвуцький отримав екстремальну військову спеціальність

Колишній "авіатор" Ігор Воєвуцький отримав екстремальну військову спеціальність

Відомий музикант обрав для себе складний напрямок, і іспит був по-справжньому жорстким.

Український музикант, співзасновник і колишній учасник гурту Авіатор Ігор Воєвуцький пішов служити за контрактом у квітні 2022 року. Днями він повідомив, що отримав нову військову спеціальність.

Так, у своєму блозі у Facebook воїн опублікував селфі у формі та розповів, що пройшов курс ТССС (Tactical Combat Casualty Care, тобто надання допомоги пораненим у бойових умовах - прим. редактора). Після цього він успішно склав іспит на бійця-рятувальника.

При цьому Воєвуцький зазначив, що це випробування було одним із найскладніших у його житті. Утім він цілком очевидно задоволений результатом.

"Пройшов курс ТССС і сьогодні здав іспит на бійця-рятувальника!!! Це був один з найскладніших іспитів у моєму житті!! Особливо фізично!! Практику приймають у максимально фізично-виснаженого бійця і під постійним психологічним тиском!!! Загалом за цей день зробив близько 700 відтискань, не рахуючи присідань із зброєю і постійних планок", - розкрив подробиці Ігор Воєвуцький.

Ігор Воєвуцький
Ігор Воєвуцький з Авіатора став бійцем-рятувальником / facebook.com/igor.voevutskiy

Гурт Авіатор - що відомо?

Український гурт "Авіатор" був заснований учасниками проєкту "Шанс" Ігорем Воєвуцьким і Дмитром Тодорюком у 2005 році. Пізніше до них приєднався ударник Андрій Сторож. За час свого існування колектив випустив 7 альбомів і 25 відеокліпів. Ігор Воєвуцький покинув гурт влітку 2018 року.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що музикант Віктор Бронюк, лідер гурту ТіК, звільнився із ЗСУ. Артист, який був на службі понад рік, пояснив своє рішення повернутися до цивільного життя.

Також пораненого актора-воїна Андрія Валенського пограбували шахраї. Про це розповів сам воїн - аферисти обманом виманили у нього велику суму грошей, яку Валенський планував витратити на лікування.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader