Прем’єр Китаю здійснить візит до Росії та Білорусі
Прем’єр Китаю здійснить візит до Росії та Білорусі

Прем’єр Китаю здійснить візит до Росії та Білорусі

У Москві Лі Цян проведе зустріч з главою кремлівського режиму Володимиром Путіним і прем’єр-міністром Михайлом Мішустіним.

Прем’єр-міністр Китаю Лі Цян 20-23 серпня відвідає Росію і Білорусь. Про це МЗС КНР у понеділок, 19 серпня.

На запрошення прем’єр-міністрів Росії Михайла Мішустіна та Білорусі Романа Головченка з 20 по 23 серпня прем’єр Держради (уряду Китаю – ред.) Лі Цян відвідає Росію та Білорусь, – йдеться у повідомленні.

Речниця МЗС КНР Мао Нін на брифінгу уточнила, що у Москві Лі Цян проведе разом із Мішустіним 29-ту чергову зустріч глав урядів Китаю та Росії, у ході якої вони «проведуть поглиблений обмін думками щодо двосторонніх відносин, практичної співпраці та питань, що становлять взаємний інтерес».

А в Мінську глава китайського уряду обговорить із Головченком шляхи посилення китайсько-білоруської співпраці й розвитку всеосяжного стратегічного партнерства між двома країнами.

У свою чергу російські ЗМІ пишуть, що Лі Цян також зустрінеться з главою кремлівського режиму Володимиром Путіним.

Раніше ЗМІ повідомили, що майже всі банки Китаю перестали приймати прямі платежі з РФ. При цьому раніше регіональні банки КНР, орієнтовані насамперед на внутрішній ринок, були “запасним аеродромом” для компаній із РФ кілька місяців поспіль.



Теги за темою
Росія Білорусь МЗС України
Джерело матеріала
loader
loader