Смачніше, ніж булочки: сирні бейглі для сніданку та перекусу
Смачніше, ніж булочки: сирні бейглі для сніданку та перекусу

Смачніше, ніж булочки: сирні бейглі для сніданку та перекусу

Сирні бейгли – дуже смачні, пишні булочки, які можуть бути основою для приготування смачної та ситної страви для сніданку. Має блюдо форму великого бублика, а готувати його можна з киломолочного сиру. Начинку можна використовувати будь-яку – від сиру, слабосоленого лосося, закінчуючи беконом, яйцями, авокадо та овочами. Варто зазначити, що бейгли дуже популярні в США, Ізраїлі, Німеччині.

Як приготувати домашні бейгли

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже ароматних, смачних сирних бейглів, які можна їсти з будь-якою начинкою. 

Рецепт страви

Інгредієнти:

Тісто:

  • сир кисломолочний 350 г
  • сир твердий 80 г
  • яйця 2 шт
  • борошно 400 г
  • розпушувач 1 ч.л
  • дрібка солі

Начинка:

  • крем-сир
  • шпинат
  • шинка
  • томати

Спосіб приготування:

1. Для тіста: змішайте сир кисломолочний, сир твердий, яйця та сіль, все добре перемішайте виделкою. Додайте борошно і розпушувач, замісіть тісто.

Тісто для страви

2. Руками сформуйте бейгли, запікайте близько 20 хвилин при 190С до золотої скоринки.

Приготування бейглів

3. Охолоджені бейгли розріжте, змастіть крем-сиром і викладіть решту інгредієнтів на свій смак.

Готові бейгли

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирні булочки
  • Булочки з цукром
  • Віденські булочки
Джерело матеріала
loader