За якої умови світло наступного тижня не вимикатимуть
За якої умови світло наступного тижня не вимикатимуть

За якої умови світло наступного тижня не вимикатимуть

Варто зауважити, що протягом цього тижня обмеження застосовують тому, що споживання зросло через спеку, пише 24 Канал.

Що кажуть в Укренерго про відключення світла наступного тижня

Голова правління Укренерго Володимир Кудрицький заявив в ефірі "Громадського радіо", що у разі відсутності форс-мажорів – вже наступного тижня, ймовірно, вдасться уникнути відключень електроенергії.

За словами Кудрицького, поки буде зберігатись спека, а виглядає так, що вона буде не дуже тривалою – будуть певні дефіцитні години протягом кожної доби, кожного робочого дня. Зокрема, здебільшого ввечері, коли споживання найбільше. Саме тоді можуть застосовувати одну чи дві черги відключень.

В кінці тижня ми очікуємо, що певне спадання спеки, а також введення в роботу додаткових енергоблоків на певних електростанціях – дозволить нам скомпенсувати дефіцит. І будемо сподіватись, що на наступному тижні вже обійдемося без відключень,
– зазначив Володимир Кудрицький.

Варто зауважити, що раніше глава правління Укренерго пояснював, що цей тиждень для української енергосистеми буде досить складним і нас чекає нове випробування спекою.

Володимир Кудрицький зауважував, що ощадливе споживання буде надзвичайно важливим, щоб пройти цей період з якомога меншим дискомфортом для всіх споживачів.

Джерело матеріала
loader
loader