Наїхав на військових та заявив про погрози: одіозний нардеп Дмитрук вляпався в новий скандал
Наїхав на військових та заявив про погрози: одіозний нардеп Дмитрук вляпався в новий скандал

Наїхав на військових та заявив про погрози: одіозний нардеп Дмитрук вляпався в новий скандал

Дмитрук поскаражився, що йому погрожують "розправою".

Одіозний нардеп Артем Дмитрук, який наїхав на ЗСУ, що проводять операцію на Курщині, заявив, що йому погрожують та готують замах на життя.

Що заявив Дмитрук і як відреагували військові – дивіться в ексклюзиві TSN.UA.

Дмитрук зробив нову заяву

"Певні організовані злочинні групи розпочали підготовку замаху на мене та на мою родину! Я заявляю про це зараз відкрито та публічно! Я та члени моєї родини щодня отримуємо погрози вбивством! Раніше я вже надсилав відповідні заяви до Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, ДБР та СБУ. Вказував конкретних осіб, їхні імена та прізвища. Сьогодні я отримав дані про те, що за мною здійснюється стеження – шукають місця мого проживання, де я тренуюсь, гуляю з дітьми та служу в храмі. Цю інформацію вже отримало досить багато організованих злочинних груп", - йдеться в повідомленні.

Він також заявив, що його хочуть усунути або позбавити можливості займатися політичною діяльністю.

"Коли з огляду на реальну небезпеку я хотів скористатися своїм правом на охорону себе та членів родини, мені було відмовлено. Було відмовлено через тиск з боку вищих державних органів та влади. Охорона при цьому не була безкоштовною, і це важливо – за кошти на комерційній основі.

"Виходячи з цього я ще раз підтверджую факт системної, спланованої роботи проти мене та членів моєї родини. Також хочу зауважити, що я не вживаю алкоголь та наркотичні засоби! Я та члени моєї родини не перебуваємо в жодних заборонених організаціях чи закритих клубах! Вдома у мене немає жодних заборонених чи протизаконних засобів/речей! У мене немає кураторів та керівників! Я не виконував і не виконую жодні вказівки, ні з ким не співпрацюю і не співпрацював", - додав нардеп в повідомленні.

Скандальний шлейф нардепа 

Відомо, що лютому 2024 року він вніс заставу за архідиякона УПЦ МП Павла Музичука, якого СБУ затримала 9 лютого за підозрою у виправдовуванні та визнанні правомірною збройної агресії РФ проти України. Так де тут служіння народу? Хоча сам Дмитрук зауважує, що ні з ким не співпрацює і кураторів немає. Але 2023 року він на пару зі своїм колегою нардепом Олександром Куницьким просто посеред центру Києва побили людину, а вже потім виявилося, що побитий - військовий. 

Заява побитого військового 

Тоді побитий хлопець заявив, що Дмитрук і Куницький вимагали в нього гроші та звинувачували в аферах. Постраждалий зауважив, що бійку розпочали народні депутати.

Чому Дмитрук не поніс покарання? 

Та от що цікаво, Дмитрук за це досі ніяк не покараний. Щоправда, у жовтні 2023 року Офіс генпрокурора відкрив кримінальне провадження щодо нардепів, проте знову ж таки, як ви розумієте, ані Дмитрук, ані Куницький не покарані.  То чому Дмитрук дивується, що навіть комерційні компанії не хочуть надавати йому охорону? З таким-то почесним списком.

Ну а останній скандал розпочався власне з того, що  Дмитрук знову ж таки у своєму телеграмі кілька днів тому “наїхав” на українські війська, які проводять спецоперацію в Курській області, та звинуватив наших хлопців у нібито знущаннях над місцевими, став на захист пам’ятника Леніна та й в принципі написав усе точно так, як любить Кремль. 

Росія підхопила заяви Дмитрука

Російські пропагандисти відкрито пишуть про те, що Дмитрук їм допомагає. Ба більше, нардеп не бачить у своїх словах нічого такого, та от нюанс звинувачувати то він звинувачує, а де докази? Де відео, як українські військові ображають цивільних чи мародерять? А от відео, як самі росіяни обносять місцеві магазини, дуже багато, але Дмитрук їх, певно, не догледів, як і те, як російські солдати розвалють свої ж магазини. 

Де правоохоронці?

Звісно, все це просто так не минулося: військові і прості українці закликали покарати нарешті Дмитрука, і питаються, чим займаються правоохоронці, коли у нас під носом ходить покровитель московського патріархату, що дуже слушне питання. Ну а хтось не витримав і закликав розібратися більш радикальними методами. 

Власне, після цього розголосу Дмитрук і заявив про погрози та підготовку замаху на його життя. Та щоб там не було, кожен хто хоч колись і якось співпрацював із ворогом і це буде доведено - має відповісти за свої дії. Але Дмитрук після звинувачень у нібито підготовці замаху на його життя подав заяву на заступника командира 14-го полку ЗСУ Євгена Карася, каже, що той вчинив кримінальний злочин. 

Ну, а перед цим він також присвятив Карасю цілий пост, в якому назвав його “раскольніком страни”. 

Також ми писали, Богдан Буше оскандалився відео про "проблеми" блогерів під час війни.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader