У Львові судили чоловіків, які підпалили 4 автівки
У Львові судили чоловіків, які підпалили 4 автівки

У Львові судили чоловіків, які підпалили 4 автівки

Двоє раніше засуджених чоловіків підпалили автомобіль Renault Master біля будинку на вулиці Хоткевича, 54 через особисті неприязні стосунки з власником.

Про це повідомляє Lviv.media.

“Прийшли у двір будинку та, використовуючи заздалегідь заготовлені ними легкозаймисту речовину, картонні коробки та ганчірки, які вони принесли з собою, підклали їх під автомобіль потерпілого, облили такий легкозаймистою рідиною та підпалили, після чого, переконавшись, що автомобіль загорівся, покинули місце вчинення злочину”.

Загорілись три припарковані поруч авто: Opel, Nissan та Renault Megane. Загальна сума збитків склала понад 1,19 млн гривень. Того дня у ДСНС повідомляли про три згорілі вщент авто, однак суд встановив, що вогнем було пошкоджено чотири машини.

Суд наклав на двох чоловіків низку обмежень, включно із забороною залишати місце проживання без дозволу, спілкуватися зі свідками та потерпілими, а також вимогу здати документи для виїзду за кордон. Термін дії запобіжного заходу встановлено до 9 жовтня. Ухвалу можна оскаржити в апеляційному порядку.

У Львові судили чоловіків, які підпалили 4 автівки - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Джерело матеріала
loader
loader