Оля Фреймут прокоментувала російське громадянство чоловіка та українські санкції
Оля Фреймут прокоментувала російське громадянство чоловіка та українські санкції

Оля Фреймут прокоментувала російське громадянство чоловіка та українські санкції

Фреймут пояснила, чому її чоловік зміг уникнути конфіскації майна під час повномасштабної війни.

Українська ведуча Ольга Фреймут перебуває у стосунках з колишнім генеральним директором Нового каналу (2012-2019) Володимиром Локотком з 2015 року. Разом пара виховує двох дітей.

Локотко вже багато років працює в Україні, проте її громадянином так і не став. Нещодавно Фреймут у коментарі для ТаблоID заступилася за чоловіка, і розповіла, яке ж громадянство він має насправді.

"Мій чоловік дійсно був громадянином росії, ну так склалося, що він народився у Казахстані, він там (у рф - прим. редактора) вчився, а потім поїхав до України, і від 2006 року він живе, працює і є резидентом України. Більше того, у нього є персональні санкції від росії 2018 року як на топменеджера української медіаіндустрії (скасовані у 2019 році - прим. редактора)", - зазначає ведуча.

Вона також розповіла, що сьогодні Володимир Локотко офіційно - громадянин Казахстану. Українське громадянство він намагався отримати ще до початку повномасштабної війни, але йому це поки не вдалося.

"Ми знаємо, що під час війни Україна забирає житло у росіян, але мій Володя - він резидент України. А за законом Україна не запроваджує санкції проти резидентів України. Зараз Володя є громадянином Казахстану. Нам же треба якось в Україні жити. Звичайно, Володя отримав казахський паспорт. Він подався на українське громадянство ще до початку війни, але почалася війна. І поки ми чекаємо на рішення", - каже знаменитість.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка та головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розкрила ідеальні стосунки та прокоментувала заміжжя.

Також внучка Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, висловилася про токсичних і заздрісних родичів, а також дала пораду, як правильно з ними спілкуватися.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader