Знайдіть усі відмінності за 14 секунд: головоломка, що змусить добре подумати
Знайдіть усі відмінності за 14 секунд: головоломка, що змусить добре подумати

Знайдіть усі відмінності за 14 секунд: головоломка, що змусить добре подумати

Чи давно ви перевіряли свою спостережливість? А між тим цікава головоломка – прекрасний спосіб випробувати себе на цю важливу навичку.

І OBOZ.UA приготував для вас дуже непросту задачу. Все через надзвичайну деталізованість зображення, яке вам належить вивчити. Знайти серед безлічі дрібних штрихів чотири відмінності буде непросто. Тим ціннішою буде перемога у цій грі, чи не так?

Отже, перед собою ви бачите чоловіка, який сидить у своєму кабінеті і страждає через спеку. На його полицях безліч книжок, альбомів і тек. Їх же можна знайти розкиданими по підлозі. Також кабінет прикрашають кімнатні рослини з пишним листям.

Головоломка влаштована таким чином, що три відмінності знайти досить легко. А от останню помітять тільки найбільш уважні та наполегливі. Зазвичай на це іде від 36 до 45 секунд. Але чемпіоні здатні впоратись, менш ніж за 14 секунд.

Поставте собі два таймера. Один на 14 секунд, а інший – на 45. Якщо ви вклались у перший відрізок часу, вітаємо, ваша спостережливість перебуває на найвищому рівні. Якщо змогли впоратись за більш довгий проміжок часу, вам все ще є чим похвалитись.

Проте важливішим за швидкість тут все ж є результат сам по собі. Тому, навіть якщо у вас не вийшло впоратись за заданий час, продовжуйте пошук останньої відмінності. Ті, хто доб’ються результату самотужки, добре прокачають свою спостережливість, що корисно для мозку.

Якщо ж всі відмінності ніяк не трапляються вам на очі, в такому разі скористайтесь підказкою. Її ми публікуємо нижче.

Раніше OBOZ.UA публікував головоломку на пошук відмінностей з медоносними бджолами.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader