Переваги життя в Шевченківському районі
Переваги життя в Шевченківському районі

Переваги життя в Шевченківському районі

Шевченківський район міста Львова – це місце, де кожному буде комфортно жити та відпочивати. Тут ви знайдете найкращі варіанти квартир для оренди або купівлі з легким доступом до парків, культурних об'єктів та історичних пам'яток. Чому варто вибирати квартиру в цьому районі та чим він популярний – дізнаємося далі.

У Шевченківському районі Львова створено всі умови для комфортного життя. Розглянемо кілька очевидних переваг:

  • Шевченківський район Львова відомий багатьма історичними будівлями й об'єктами культурної спадщини. Тут розташований Львівський державний університет внутрішніх справ – один із провідних ВНЗ МВС України.
  • У Шевченківському районі є безліч різноманітних культурних центрів, які пропонують туристам і місцевим жителям цікаве дозвілля. Наприклад, варто звернути увагу на Центр культури та дозвілля Львівського національного університету імені І. Франка.
  • На території району багато парків і зелених насаджень, щоб мешканці могли підтримувати здоровий спосіб життя й завжди мати доступ до комфортного відпочинку. Зокрема, можна гарно провести час в Парку імені 700-річчя Львова або пройтися парком на горі Страт.
  • Комфортна інфраструктура та доступні багатоквартирні будинки в Шевченківському районі вирізняються всіма необхідними зручностями та сучасною архітектурою. Наприклад, у ЖК «Голоські Кручі» пропонують комфортні квартири та власну інфраструктуру – спортивні й дитячі майданчики, зручну парковку.

Шевченківський район створений для комфортного життя кожного. Тому тут ви знайдете найкращі умови проживання, сучасну житлову інфраструктуру, особливий історико-культурний шарм.

Інфраструктура Шевченківського району

У Шевченківському районі Львова представлена розвинена інфраструктура – для максимального комфорту як гостей, так і містян. Тому ви можете купити квартиру в Шевченківському районі Львова й ухвалити найкраще рішення у своєму житті. Розгляньмо докладніше місцеву інфраструктуру, щоб зрозуміти, наскільки вона комфортна:

  • Медицина. На вулиці Якова Раппапорта, 8 розташована комунальна 3-тя міська клінічна лікарня м. Львова, поліклініка та інші медичні заклади. Заклади пропонують широкий спектр медичних послуг і будь-які діагностичні процедури.
  • Освіта. У Шевченківському районі є кілька дитячих садочків, шкіл, училищ, коледжів і ВНЗ, які гарантують якісну освіту та комфортні умови для навчання.
  • Транспорт. Від Залізничного вокзалу до Погулянки курсує трамвай №1, забезпечуючи ще й легкий доступ до інших частин Львова. Автобусні маршрути охоплюють усе місто та дозволяють дістатися до будь-якої потрібної точки.

Шевченківський район є найкомфортнішим районом завдяки розвиненій транспортній, медичній, освітній і торговельній системам. Це гарантує комфорт у всіх сферах життя як гостям, так і місцевим жителям.

Переваги Шевченківського району

У Шевченківському районі розташовано кілька підприємств, на яких можна і культурно збагачуватися, і добре працювати. Наприклад, найвідоміший у Львові музейно-культурний комплекс пивної історії – «Львіварня». Завод вважається найстарішим, адже його було збудовано ще 1715 року. Продукція пивоварні досі вражає українців по всій країні та привертає увагу іноземців, адже її експортують до інших країн світу.  

Шевченківський район вважається популярним ще й через те, що на його території височіє Замкова гора з телевізійною вежею, яка вважається найвищою точкою міста, з обладнаним оглядовим майданчиком, з якого відкривається панорама всього міста.

Для любителів спорту в Шевченківському районі є відома навчально-спортивна база літніх видів спорту, кілька легкодоступних фітнес-центрів і тренажерних залів, басейнів, а також спортивно-торгово-розважальний центр «Спартак».

Вибір новобудов у Шевченківському районі

Раніше цей район був не таким привабливим для інвесторів, але за останні 10 років усе змінилося – безліч компаній почали стрімко зводити житло на будь-який бюджет. Тепер тут налічується понад 100 нових житлових будинків із вільними квартирами, більшість із них уже здано в експлуатацію. Наша компанія готова допомогти вам відшукати найкраще місце для комфортного життя в новобудовах. Розгляньмо докладніше варіанти, в яких доступний продаж квартир у Шевченківському районі:

У кожному комплексі є наземний і підземний паркінги, передбачено зручну інфраструктуру та високий рівень безпеки. Тут ви зможете почуватися під захистом власної охорони ЖК, яка додатково охороняє й об'єкти паркінгу.  

Що стосується кількості кімнат у квартирі, то ви можете вибрати серед різних варіантів – одно-, дво- або трикімнатне житло. Є й 4-кімнатне, проте воно менш популярне для більшості користувачів. Найпопулярнішими апартаментами вважаються однокімнатні та двокімнатні квартири з прекрасними краєвидами.

Що стосується цін, то цінова політика щодо квартир різна. У ЖК «Підзамче. Вежа» є можливість придбати квартиру від 43 368 грн/м2, максимальна вартість квартири тут становить 1,97 млн грн за 31,07 м2. А найдорожчим варіантом вважається ЖК «Голоські Кручі», що вабить до себе свіжим повітрям і легким доступом до лісу. Вартість квадратного метра тут стартує від 58 268 грн/м2, а житло площею 50,1 м2 коштуватиме 2,92 млн грн.

Джерело: Корпорація Нерухомості РІЕЛ

Джерело матеріала
loader
loader