"Тіло Олежки тремтіло під ковдрою...": з'явилися деталі "втечі" Винника з України
"Тіло Олежки тремтіло під ковдрою...": з'явилися деталі "втечі" Винника з України

"Тіло Олежки тремтіло під ковдрою...": з'явилися деталі "втечі" Винника з України

Колишній продюсер кумира українських "вовчиць" Олега Винника Саша Горбенко опублікував у мережі Facebook велику посаду обурення, але згодом з невідомих причин видалив його. Горбенко це зробив у відповідь на "повернення" Олега Винника, який зголосився випустити нову пісню на День прапора 23 серпня.

Через деякий час Олександр Горбенко, ймовірно, передумав та розповів про нові подробиці виїзду артиста з України під час війни.

Наразі свої думки Горбенко став писати у вигляді коментарів під повідомленням голови офіційного фан-клубу артиста Валерії Барон.

Винник і Горбенко, фото: instagram
Винник і Горбенко, фото: instagram

Зокрема, Олександр розповів, як Олег Винник почав бити на сполох ще вранці 24 лютого 2022 року. Тоді родина продюсера — дружина, дочка та теща — мали виїжджати за кордон. Їм зателефонував Винник із проханням дочекатися його та Таюні.

"Вранці дружині зателефонував Олег і попросив дочекатися його і Таю. Через годину приїхав з трьома величезними валізами, скромна валіза моєї родини насилу влізла в багажник. Маячня про те, що хтось когось рятував і кудись вивозив, окрім посмішки у мене їм не викликає", — каже Горбенко.

Виїзд за кордон, скріншот: YouTube
Виїзд за кордон, скріншот: YouTube

Винник виїхав із України разом із родиною Горбенків, а кордон вони перетнули 27 лютого. Як каже продюсер, співак ховався під пледом між сидіннями, бо боявся, що його помітять і не випустять із країни.

Дружина Горбенка відмовилася сідати за кермо, тож кордон перетнула Таюні. Разом вони дісталися Берліна, Німеччина. Однак, за словами продюсера, Олег Винник страшенно повівся і через чотири дні вигнав його рідних прямо надвір.

"Моя дружина з дочкою, тещею та домашніми тваринами на власному автомобілі перетнула державний кордон України. На задньому сидінні автомобіля, між тещею та донькою, під синім пледом лежало тремтяче тіло Олежки. Плед потрібен був для маскування тіла. За кермом була Тая з тієї причини , що моя дружина відмовилася порушувати закон та виконувати вимоги колишнього артиста", - розповів Горбенко.

Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram

У коментарях про виїзд Олега Винника також висловилася дружина Горбенка Ніна. Вона підтвердила слова чоловіка, і теж упіймала артиста на брехні. Зокрема, Вінник заявляв, що поїхав 26 лютого, проте насправді він перетнув кордон 27-го і жодних людей не вивозив.

"Я та сама дружина і можу підписатися під кожним словом. До речі, ця людина у своєму незграбному запаморочливому інтерв'ю називає датою свого виїзду 26 лютого. Але виїжджали ми 27 лютого. "Я вивозив багато людей... Посміховисько", - написала Ніна.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Зазначимо, що днями довкола Винника спалахнув серйозний скандал. Артист зібрався у День прапора випустити нову пісню, проте його колишній продюсер не почав мовчати. Він заявив, що співак бреше про лікування в Німеччині від тяжкої хвороби та про допомогу ЗСУ.

Згодом продюсер Вадим Лисиця вийшов на зв'язок і розповів, як виконавець утік з України і яких залежностей він страждає.

Раніше повідомлялося, "Що за дід-алкаш поряд?": після гірких сліз Насті Каменських українці не впізнали Потапа.

Також, "Гроші закінчилися?": українки різко відреагували на "повернення" Олега Винника.

Джерело матеріала
loader