Як приготувати яєчню без сковороди: знадобиться всього лише 5 хвилин
Як приготувати яєчню без сковороди: знадобиться всього лише 5 хвилин

Як приготувати яєчню без сковороди: знадобиться всього лише 5 хвилин

Яєчня або просто смажене яйце з тостом на сніданок – запорука продуктивного робочого дня, бадьорості та гарного настрою. Донедавна існував один єдиний спосіб приготувати цю страву – підсмажити її на сковороді.

Проте, технології зараз крокують далеко вперед, з’являються нові прилади, завдяки яким звичні нам страви зовсім по-новому, та ще більше розкривають свій смак. Енні, кухарка та засновниця веб-сайту рецептів Upstate Ramblings розповіла Express, як вона готує яєчню в аерогрилі.

Як приготувати яєчню без сковороди: знадобиться всього лише 5 хвилин

Як приготувати яєчню без сковороди

1. Розбийте яйця в невелику жаростійку миску або каструлю. Збризніть рослинним маслом або додайте одну або дві краплі олії в ємність.

Як приготувати яєчню без сковороди: знадобиться всього лише 5 хвилин

2. Присипте яйце сіллю та перцем, а потім помістіть його у фритюрницю при 190C на чотири хвилини, якщо ви хочете отримати яйце з рідким жовтком.

3. Якщо ви хочете отримати більш тверде яйце, варіть його з інтервалом в одну хвилину, поки воно не приготується на ваш смак.

Як приготувати яєчню без сковороди: знадобиться всього лише 5 хвилин

4. Середньосмажене яйце з липким жовтком зазвичай займає близько шести хвилин у фритюрниці, тоді як на смажене яйце з твердим жовтком піде біля восьми хвилин.

На OBOZ.UA є різні рецепти з яйцями:

  • Пиріг з яйцями
  • Зрази з яйцем
  • Рис з яйцем
Джерело матеріала
loader
loader