/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa7a11457b450e411f14ca35ab8d447fb.jpg)
Як приготувати скумбрію, щоб риба була соковитою: найпростіший рецепт
Скумбрія є дуже корисною та смачною рибою, в якій є багато необхідних вітамінів та мікроелементів. Рибу можна готувати по-різному – запікати з овочами, фарширувати, а також готувати на грилі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3e25e1b24533188e55320c6565047340.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії з картоплею та майонезним соусом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F60730131ca8c83b0c5d07db2b6b2d2cb.png)
Інгредієнти:
- скумбрія – 1 шт.
- картопля – 600 г
- цибуля
- приправа до картоплі
Соус:
- майонез чи сметана – 100 г
- зерниста гірчиця – 1 ст. л
- мед – 1 ст. л
- олія – 2 ст. л
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Картоплю трохи відваріть, викладіть у форму для запікання.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fee46b4e72063c28cacde82467492eb03.png)
2. Змішайте все для соусу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F988e47c6feb25e47cd2ab8d7d6214ac3.png)
3. На картоплю викладіть філе скумбрії, посипте спеціями та зверху соус.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F39d95803532d8096a9f41218ccad4199.png)
4. Готуйте в духовці за 180 С 30 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F39978551d1102e4019b510050cd4eb3e.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена
- Скумбрія в томатному соусі
- Запечена скумбрія з часником та спеціями

