Корисні звички, що допомагають Сільвестру Сталлоне підтримувати форму в 78 років
Корисні звички, що допомагають Сільвестру Сталлоне підтримувати форму в 78 років

Корисні звички, що допомагають Сільвестру Сталлоне підтримувати форму в 78 років

Сильвестр Сталлоне, відомий у ролі Рокі Бальбоа та Рембо, завжди надихав шанувальників своєю фізичною формою та мужністю. Сьогодні Сталлоне продовжує залишатись іконою та прикладом для натхнення, оскільки навіть у свої 78 років він знімається у популярних проєктах та веде активний стиль життя. 

Як попри свій поважний вік цей голлівудський актор підтримує свою фізичну форму та міцне здоров’я? В Eat This, Not That розповіли, про його здорові звички та як вони допомагають підтримувати форму.

Сталлоне продовжує кінокар'єру та активну діяльність 

Сталлоне з’явився в серіалі "Tulsa King", де він зіграв мафіозі, який відбув 25 років ув'язнення. Цей проєкт від творця телесеріалу "Yellowstone", що є першою роль Сталлоне в телесеріалі. Крім того, Сталлоне можна побачити в його останніх роботах, зокрема "Самаритянин", "Нестримні 4" та "Вартові Галактики 3". 

Зміцнює тіло за допомогою тренувань та прогулянок на свіжому повітрі 

Сталлоне продемонстрував шанувальникам свої тренування, піднімаючи важкі пластини штанги на колінах та іншими своїми досягненнями у тренажерному залі. Він також виклав відео, де несе гантелі до боксерської груші та боксує. Крім того, у своєму Instagram він показує риболовлю, гру в гольф, ділиться порадами та фото з шанувальниками.

Він цінує свою сім’ю

Сталлоне дуже цінує сім'ю та часто ділиться фотографіями з дружиною Дженніфер та його доньками у своєму профілі в Instagram. Він жартує, що у нього вдома "правлять жінки". Крім того, він надає своїм донькам корисні поради, особливо щодо стосунків та розставання. Відомо, що його поради справді допомагають їм в складних ситуаціях.

Він сповнений мотивації

Для здорового вигляду та позитивного настрою у 78 років, Сталлоне наголошує про вадливість мотивації та прагненні до нових викликів. Він каже, що постійний пошук нових вершин та віра в силу внутрішнього голосу можуть стати ключем до успіху. 

"Я вірю, що є внутрішня сила, яка робить переможцями або переможеними. І переможцями стають ті, хто дійсно прислухається до правди свого серця", — каже Сільвестр Сталлоне. 

РанішеOBOZ.UA розповів, що допомагає Камерон Діаз підтримувати здоров'я та красу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader