QUEST PISTOLS випускають трек «ДІВ ЧИНА» спільно з молодими артистами WELLBOY та Parfeniuk
QUEST PISTOLS випускають трек «ДІВ ЧИНА» спільно з молодими артистами WELLBOY та Parfeniuk

QUEST PISTOLS випускають трек «ДІВ ЧИНА» спільно з молодими артистами WELLBOY та Parfeniuk

Легендарний український гурт QUEST PISTOLS повертається з новою піснею під назвою «ДІВ ЧИНА», яку вони презентують разом із молодими та перспективними виконавцями WELLBOY і Parfeniuk.

За інформацією прес-релізу, цей проєкт об’єднує кілька поколінь українських музикантів та демонструє нове звучання QUEST PISTOLS у гармонії з сучасними трендами.

QUEST PISTOLS — гурт, який свого часу перевернув українську поп-сцену та став символом сміливих рішень у музиці та сценічних виступах. У грудні 2022 року QUEST PISTOLS офіційно повернулися на українську сцену після тривалої перерви, випустивши україномовну версію свого хіта “Ти Неймовірна”. З того часу артисти презентували ще ряд успішних робіт, серед яких були “Очі” (фіт з Артемом Пивоваровим) та “Божевільна”.

QUEST PISTOLS обрали для колаборації саме WELLBOY і Parfeniuk не випадково. Молоді артисти за останні роки продемонстрували неабиякі успіхи в українському музичному просторі. Їхнє свіже бачення музики, креативний підхід до створення треків та здатність знаходити відгук у молодої аудиторії зробили їх ідеальними партнерами для цієї співпраці.

Пісня «ДІВ ЧИНА» — це історія про невдачі в коханні та розчарування, але також про надію на майбутнє щастя. Головна героїня, дівчина, вирішує обрати самотність після невдалих стосунків. У той же час пісня несе глибоке емоційне послання про те, що кожна жінка заслуговує на справжню любов, яка приведе до щасливого завершення.

Музичне оформлення треку поєднує в собі енергійний стиль QUEST PISTOLS, експериментальне звучання WELLBOY та чуттєвість Parfeniuk, створюючи унікальний музичний продукт, що привертає увагу широкої аудиторії.

Джерело матеріала
loader
loader