Швидко та ефективно: яке 5-хвилинне тренування покращить ваш біцепс
Швидко та ефективно: яке 5-хвилинне тренування покращить ваш біцепс

Швидко та ефективно: яке 5-хвилинне тренування покращить ваш біцепс

Якщо ви прагнете додати сили та міцності м’язам рук, домашні тренування можуть стати чудовою альтернативою спортзалу та надати чудовий результат навіть із мінімальним спорядженням. Для підтягнутих біцепсів спробуйте додати до свого дня регулярні 5-хвилинні тренування для рук, які можна виконувати не виходячи зі спальні. 

Це можуть бути різні варіанти скручувань та вправи на розтягування, для яких знадобиться еластична стрічка та гантелі. Що саме вам потрібно та як виконувати ці ефективні вправи, розповіли в Eat This, Not That.

Згинання гантелей

Візьміть пару гантелей з нейтральним хватом, тримаючи руки паралельно одна одній. Тримайте плечі відведеними назад та згинайте руки, акцентуючи на передпліччях і біцепсах. Сильно стисніть вгорі та поступово опускайте вагу. Виконайте 10–12 повторень.

Zottman Curls

Згинання Zottman з гантелями одночасно ефективно тренує біцепси та передпліччя. Щоб виконати вправу, підніміть гантелі, поверніть долоні вниз на верхній точці руху та опустіть їх, тримаючи напругу в передпліччях. Потім знову поверніть долоні вгору та повторіть вправу 10 разів.

Скручування з еластичною стрічкою

Візьміть гумову стрічку, станьте на неї та візьміться за ручки. Тримайте груди високо та напружте прес, скручуючи держак до тіла. Стисніть біцепси в верхній частині та повільно поверніться до початкового положення. Зробіть 12-15 повторень.

РанішеOBOZ.UA розповів, яке тренування позбавляє від жиру на руках та животі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader