"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів, але зіграє у Лізі Європи
"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів, але зіграє у Лізі Європи

"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів, але зіграє у Лізі Європи

Київське "Динамо" не змогло пробитися до групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2024/25. На стадії плей-офф турніру команда з Києва поступилася австрійському клубу "РБ Зальцбург", програвши за підсумками двох зустрічей з рахунком 0:2 та зігравши внічию 1:1. Про це пише "Чемпіон".

Після минулої гри, що відбулася тижнем раніше, шансів на інтригу залишалося небагато. Попри те, що підопічні Олександра Шовковського виглядали краще на початку матчу, першими забили австрійці: Дагім, змістившись із флангу в центр, точно пробив у нижній кут воріт. Хоча ситуація виглядала не на користь киян, "біло-сині" не здавались і на 29-й хвилині зуміли зрівняти рахунок: Михавко зробив передачу на Ваната, який вирвався на ударну позицію і точно пробив у дальній кут.

На жаль, подальші зусилля віцечемпіонів України забити ще один гол не мали успіху. За підсумками двох зустрічей "Динамо" програло з рахунком 1:3 і тепер продовжить виступ у груповому етапі Ліги Європи.

  • 11 серпня головний тренер олімпійської збірної України з футболу Руслан Ротань залишив свою посаду після участі команди в Олімпіаді-2024.
  • 20 серпня відбулися перші матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. Під час трансляції матчів гімн турніру, що звучить у відеозаставці перед стартом зустрічі, було змінено у новому сезоні.

 

Теги за темою
футбол Динамо Ліга чемпіонів
Джерело матеріала
loader
loader