ГУР та ССО уразили нафтобазу в Ростовській області: пожежа там триває. Відео
ГУР та ССО уразили нафтобазу в Ростовській області: пожежа там триває. Відео

ГУР та ССО уразили нафтобазу в Ростовській області: пожежа там триває. Відео

Воїни Головного управління розвідки та Сил спеціальних операцій у ніч проти 28 серпня уразили ще одну нафтобазу у Ростовській області РФ. Йдеться про стратегічний об'єкт Росрезерву у районі Каменська-Шахтинського.

На об'єкті триває потужна пожежа, точні наслідки ураження уточнюються. Про це повідомили джерела OBOZ.UA у розвідці.

За даними джерела, сьогодні уночі ГУР та ССО за допомогою ударних БПЛА українського виробництва завдали результативних ударів по нафтобазі ФДКУ "Атлас" управління федеральної агенції державних резервів РФ в районі населеного пункту Каменськ-Шахтинський Ростовської області РФ.

Цей об'єкт є частиною російського ВПК та бере безпосередню участь у забезпеченні російських окупаційних військ. 

Очевидці розповідають, що на резервуарах бази продовжується потужна пожежа. Точні наслідки уражпення наразі уточнюються.

Джерело також зауважило, що ФДКУ "Комбінат "Атлас" Управління Федерального агентства з державних резервів у Південному федеральному окрузі спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для ЗС РФ. Російські ЗМІ, зокрема, у серпні 2020 року повідомляли про спільні навчання міноборони рф та росрезерву в рамках навчань "Кавказ-2020″. У показових навчаннях із відпуску нафтопродуктів для потреб армії відпрацьовували три способи – автомобільний, залізничний і трубопровідний.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в ніч проти 28 серпня Ростовську область РФ атакували БПЛА. Внаслідок удару спалахнула чергова нафтобаза. Як і база в Пролетарську, що горіла понад тиждень, вона належить Росрезерву.

А у Воронезькій області в цей час дронами атаковано склад БК. Губернатор регіону повідомив про "падіння уламків" та "займання поблизу вибухонебезпечних об'єктів", спростував детонацію та уточнив, що населення поряд з місцем прильоту евакуювали.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader