Залишаються 38 тисяч людей: у Покровську наступного тижня перестануть працювати банки, — ОВА
Залишаються 38 тисяч людей: у Покровську наступного тижня перестануть працювати банки, — ОВА

Залишаються 38 тисяч людей: у Покровську наступного тижня перестануть працювати банки, — ОВА

За словами Вадима Філашкіна, разом зі збільшенням тривалості комендантської години жителі прифронтового міста зіткнуться з новими труднощами. З понеділка в районі працюватимуть лише банкомати.

Російські окупанти не припиняють спроби тиску на позиції українських захисників на Донбасі і їхньою метою є захоплення міста Покровськ. Там з наступного тижня через загрозу вже перестануть працювати банківські відділення. Деталями поділився голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі.

Починаючи з 28 серпня в Покровську тривалість комендантської години збільшилася і вона діятиме з 15:00 до 11:00 наступного року. Це пов'язано з дуже складною обстановкою в регіоні, адже за останню добу ЗС РФ атакували Донеччину понад 2 з половиною тисячі разів. Саме в районі Покровська фіксується найбільша кількість ударів.

"Наразі в місті Покровськ залишаються близько 38 тисяч людей і 1 900 дітей. Хочу нагадати, що до початку повномасштабної війни в громаді було понад 80 тисяч людей і 13 тисяч дітей. Люди виїжджають", — каже Вадим Філашкін.

У Покровську наступного тижня закриються всі банківські установи
Фото: DeepStateMAP

Окремо начальник Донецької ОВА розповів, що до кінця тижня в Покровську працюватимуть банківські установи, але з понеділка ситуація зміниться. Працюватимуть лише банкомати. Це стосується і всіх напрямків інших служб, які надають послуги населенню Покровська. У зв'язку з цим влада закликає громадян якнайшвидше евакуюватися, щоб зберегти свої життя.

Нагадаємо, 27 серпня повідомлялося, що під час наступу на Покровськ війська РФ можуть покласти 50-60 тисяч, як під Бахмутом. За словами Володимира Зеленського, зараз просування біля Покровська сповільнилося, оскільки армія РФ не має можливості наступати. Водночас наша держава має воювати хитріше, бо в Україні немає такої кількості людей.

Теги за темою
Збройні сили України Донбас Донецька область Банк
Джерело матеріала
loader
loader