Валерій Дубіль передав апарат Easy Pulse Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова
Валерій Дубіль передав апарат Easy Pulse Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова

Валерій Дубіль передав апарат Easy Pulse Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова

Уже більше 10 років в Дніпропетровську обласну клінічну лікарні імені Мечникова зі Сходу потрапляють тяжко поранені військові та цивільні, які постраждали від обстрілів, і лікарі в буквальному сенсі повертають їх до життя. На рахунку професійного колективу під керівництвом Сергія Риженка - тисячі врятованих життів.

Днями Сергій Риженко у присутності колективу лікарні та тяжко поранених бійців, яких вдалося врятувати у стінах лікарні, відзначив нагородами благодійників та партнерів, які системно підтримують медичних заклад. Грамоту Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова отримав і Валерій Дубіль - народний депутат, перший заступник голови Комітету ВРУ з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія».

Валерій Дубіль передав апарат Easy Pulse Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова - Фото 1

«Це чи не найголовніша лікарня в Україні на сьогодні, оскільки вона першою приймає поранених захисників України і має найнижчий відсоток смертності серед цих своїх пацієнтів. Таких пацієнтів через руки «мечниковських» лікарів пройшло вже понад 33 тисячі», - зазначив Валерій Дубіль.

З перших днів повномасштабного вторгнення Валерій Дубіль разом з командою Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» допомагає лікарні Мечникова - передають операційні столи, апарати ШВЛ, критичне обладнання і медичні вантажі, перебувають на постійному контакті з лікарями.

«Пишаюся вчергове отримати Грамоту з рук Сергія Анатолійовича - як визнання нашої колосальної спільної роботи, яка не припиняється ні на день. Сьогодні я у лікарні теж не з порожніми руками - передав апарат для проведення екстреної серцево-легеневої реанімації Easy Pulse Schiller (Швейцарія). Цей апарат у лікарні Мечникова щоденно використовується десятки разів - коли зупиняється серце нашого воїна, вмикається Easy Pulse, який допомагає йому жити. Не сумніваюся, що в золотих руках медиків «Мечки» це обладнання рятуватиме життя тих, хто боронить і рятує нашу країну!» - резюмував Валерій Дубіль.

Джерело матеріала
loader