Як пришвидшити роботу телефону: дієві і легкі способи
Як пришвидшити роботу телефону: дієві і легкі способи

Як пришвидшити роботу телефону: дієві і легкі способи

Смартфон є невід'ємною складовою життя і коли він підводить, це вибиває з колії. Тому багато хто задумується, як зробити так, щоб телефон працював швидше.

У нинішній час абсолютна більшість не може прожити і дня без гаджета в руках. Та що робити, якщо телефон працює повільно, чим стає на заваді комфорту? На Reddit користувачі поділилися своїми лайфхаками на цей випадок.

Один із способів пришвидшити пристрій — це прошити легкий спеціальний диск. Але потрібно знати, як почистити телефон, щоб швидше працював. Для цього вам потрібно перевірити, чи є розробники, які створюють диски для цього пристрою.

Інший користувач радить звернути увагу на те, що відповідає за швидкість роботи телефону. Для цього потрібно вимкнути автоматичне відтворення в програмах соціальних мереж та самі програми на телефоні, які видалити неможливо. Для цього перейдіть у Налаштування, Google та оберіть "Персоналізувати за допомогою спільних даних" там буде кнопка "Вимкнути всі програми".

Ще одним запропонованим варіантом є вимкнення Ram plus. Ця функція є не у всіх моделях смартфонів, однак дієва на тих пристроях, які її підтримують. Це вимикання змусить телефон використовувати лише швидшу пам’ять. Крім цього увімкніть заплановане перезавантаження. Тобто телефон буде перезавантажуватися щовечора, тим самим прискорюючись.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Читайте також інші новини:

Джерело матеріала
loader
loader