Відомий співак різко засудив Івана Дорна, який замовчує війну в Україні: "Гроші керують світом"
Відомий співак різко засудив Івана Дорна, який замовчує війну в Україні: "Гроші керують світом"

Відомий співак різко засудив Івана Дорна, який замовчує війну в Україні: "Гроші керують світом"

OTOY пояснив свою позицію.

Український співак OTOY прокоментував політичну позицію співака Івана Дорна, з яким колись спілкувався.

Зокрема, раніше Іван був фанатом молодого виконавця й не приховував того. Втім, зараз зв'язки музикантів повністю обірвалися через неоднозначну позицію Дорна у війні України проти РФ.

"Ні, не спілкуємося. Зараз ставлюся до нього негативно. Тому що це жахливо, розуміти, що гроші керують світом, розуміти, що людина готова продати свою честь", - сказав OTOY в інтерв'ю "Фокусу".

На думку українського артиста, на Івана могло повпливати оточення. OTOY додає, що навіть якщо він помиляється й Дорн таки підтримує Україну, то він недостатньо показує це своїй багатотисячній аудиторії прихильників.

"Якби дійсно була така пропозиція: 4 млн рублів і вийти виступати – я б за будь-які гроші не виступив перед росіянами, пішли вони н* х*й. І бажаю всім їм тільки смерті. Якщо в Івана інша позиція, мені щиро шкода. Якщо це не так, ну і так мені не вистачає чіткості в його позиції. Зовсім не вистачає, як і вчинків та діяльності, враховуючи той ресурс, який він має як медійний, так і аудиторіальний. Мені щиро сумно, бо я захоплювався Іваном, вважав його неймовірним артистом. Який він насправді? Він неймовірно талановита людина. Мені здається, просто в нього не те оточення, можливо", - пояснив OTOY.

  • Феномен Klavdia Petrivna: як 18-річна Соломія Опришко стала відомою, вигляд без маски й скандали
  • Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за понад 700 тис. грн: "Канючила 20 років"
  • Удар росіян по Харкову: Козловський, Подкопаєва, Ребрик й інші зірки відреагували на терор
Джерело матеріала
loader