Дружина Дмитра Комарова в міні блиснула стрункими ніжками та похизувалася новим захопленням
Дружина Дмитра Комарова в міні блиснула стрункими ніжками та похизувалася новим захопленням

Дружина Дмитра Комарова в міні блиснула стрункими ніжками та похизувалася новим захопленням

Олександра Кучеренко почала займатися цікавим видом спорту.

Дружина ведучого "Світу навиворіт" та журналіста Дмитра Комарова похизувалася своїм новим захопленням.

Зокрема, модель та ведуча Олександра Кучеренко показалася в спортивній формі, мініспідниця якої підкреслила її стрункі ніжки. Обраниця Комарова поділилася, що захопилася паддл тенісом. Наразі цей вид спорту стає дедалі популярнішим у світі, хоча в Україні його офіційно визнали лише 2021 року. Нині ж і Олександра почала активно ним займатися.

"От і мене захопив цей спорт, що стрімко набирає обертів по всьому світу: в Іспанії та Аргентині за популярністю ця гра поступається лише футболу. Паддл теніс в Україні визнали офіційним видом спорту 2021 року. Хоча гра - далеко не нова", - поділилася обраниця ведучого.

Олександра Кучеренко говорить, що неабияк в захваті від свого нового захоплення. Коли модель займається паддл тенісом, то отримує заряд позитивних емоцій. Хоч гра й схожа на великий теніс, утім має відмінності. До слова, вона легша, доступніша і вимагає меншого фізичного навантаження.

"На відміну від тенісу, паддл - це не силова гра, навіть на професійному рівні. Вона більш доступна, досить легка в освоєнні та за фізичним навантаженням, так що грати починаєш вже від першого тренування. Тож, я просто в захваті від мого нового хобі! Це спортивно, активно, позитивно і ще - надзвичайно естетично", - поділилася Олександра.

  • Дружина Євгена Кошового замилувала фото з двома доньками і показала, як вони змінилися
  • 87-річна Ада Роговцева розкрила, які дві речі надають їй життєвих сил: "Це спасіння"
  • Наталка Денисенко розкрила свою вагу й зізналася, як зіркова кума Ксенія Мішина підтримує її
Джерело матеріала
loader
loader