"Ми завершимо цю війну": у Зеленського анонсували раптове збільшення ударів по РФ
"Ми завершимо цю війну": у Зеленського анонсували раптове збільшення ударів по РФ

"Ми завершимо цю війну": у Зеленського анонсували раптове збільшення ударів по РФ

Українські військові будуть нарощувати інтенсивність ударів по об'єктах на території РФ, каже Єрмак.

Українські військові збільшать інтенсивність ударів по території Росії. Війна все більше переходить на територію РФ. Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

"Якщо Росія думає, що удари по інфраструктурі, яких завдає Україна - це тимчасове явище, то у Москві помиляються. Наші удари лише нарощуватимуть інтенсивність. Не ми цю війну починали. Але ми її точно завершимо. Росія розуміє зараз тільки мову сили - її розуміли й інші, які хотіли змінити світовий порядок у 20 сторіччі, як зараз хоче РФ", - написав Єрмак.

Він додав, що завершення війни можливе лише за принципами справедливості, міжнародного права та за українською Формулою миру.

пост Ермака
Єрмак анонсував нарощення інтенсивності ударів по РФ / фото: скріншот

Про збільшення кількості ударів по РФ повідомляв і колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов в ефірі Radio NV. За його даними, ракетні ресурси українського виробництва будуть масштабуватися. Ефективним буде виробництво і застосування українського дрону-ракети "Паляниця".

"Ресурси в українського війська чим далі, тим зростають більше. І це, насправді, дуже важливо. Бо нарікаючи на наших західних партнерів, нам треба шукати можливості внутрішні, у тому числі за рахунок виробництва нашими фахівцями, які виготовляють не лише дрон-ракети "Паляниця" чи ракети для комплексу "Сапсан", а й також ракети типу "Нептун", – сказав Селезньов.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader