Відчуєте себе як вдома: де провести спокійну відпустку у Європі
Відчуєте себе як вдома: де провести спокійну відпустку у Європі

Відчуєте себе як вдома: де провести спокійну відпустку у Європі

Мешканцям великих міст часто хочеться вирушити у відпустку кудись, де буде тихо та спокійно, подалі від гамірного натовпу. І таке місто є зовсім неподалік від знаменитого туристичного центру в Європі.

Як пише видання Express, йдеться про Утрехт – мальовниче нідерландське місто, розташоване недалеко від Амстердама. Доїхати від столиці сюди можна всього за годину, а натомість отримати схожу архітектуру, мальовничі канали, пишну зелень і значно меншу кількість туристів на вулицях.

В Утрехті не бракує видатних та живописних місць, які варто відвідати. Наприклад неодмінно варто оглянути Соборну дзвіницю, музей Міффі та затоплені канали внутрішнього міста. Дуже приємною стане прогулянка старою частиною Утрехту, адже його старовинна архітектура надихає. Місто є одним із найстаріших у Нідерландах і має цікаву історію.

Відчуєте себе як вдома: де провести спокійну відпустку у Європі

Якщо Утрехт вас зацікавив, майте на увазі, що дістатись сюди літаком не вийде – місто не має власного аеропорту. Проте воно забезпечене зручним залізничним сполученням з Амстердамом.

Великою частиною місцевого колориту міста є його численні кафе. Зокрема ті, які розташовані на берегах каналів.

Також туристи хвалять сервіс у тутешніх готелях та хостелах. Персонал дуже уважний до гостей і завжди готовий допомогти їм у будь-яких питаннях.

Утрехт стане справді хорошим вибором для тих, хто хоче насолоджуватись пішими прогулянками. Куди б ви не пішли, вам буде на що подивитись. А також де зупинитись, щоби втамувати голод і спрагу.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким цікавим видом транспорту вирішив приваблювати туристів Вільнюс.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader