Найнадійніші марки вживаних автомобілів: названо топ-10
Найнадійніші марки вживаних автомобілів: названо топ-10

Найнадійніші марки вживаних автомобілів: названо топ-10

Покупка авто – завжди серйозне рішення, а пошук якісної моделі на вторинному ринку – завдання із зірочкою. Є високий ризик придбати авто, що у подальшому потребуватиме значних вкладень і постійного ремонту.

Експерти склали рейтинг найнадійніших трендів вживаних авто. Дослідження Consumer Reports зосереджувалося на надійності п’яти-десятирічних моделей, даючи кожному бренду середню оцінку на основі того, наскільки надійними є авто в довгостроковій експлуатації.

Топ-10 надійних авто

Найнадійніші марки вживаних автомобілів:

  1. Lexus;
  2. Toyota;
  3. Mazda;
  4. Acura;
  5. Honda;
  6. Buick;
  7. BMW;
  8. Subaru;
  9. Nissan;
  10. Mercedes-Benz.

Lexus

Lexus очікувано очолює рейтинг найнадійніших марок вживаних автомобілів. Автовиробник набрав у середньому 75 зі 100 – оцінювалися такі моделі Lexus EX, GS, IS, RX та інші.

Toyota

Нікого не здивує те, що Toyota традиційно посідає перші місця в усіх рейтингах надійності. Це марка, перевірена часом. Японський автовиробник набрав в середньому 73 бали. Оцінювалися багато моделей – від 4Runner до Venza. Corolla Hybrid, RAV4 Hybrid і Tacoma вважаються найнадійнішими автомобілями CR у відповідних категоріях.

Mazda

Почесне третє місце із середнім показником 59 балів посідає Mazda. Найнадійнішими визнали такі моделі: 3, 6, CX-3, CX-5, CX-9 і Miata. Miata 2019 року випуску отримала нагороду як найнадійніше спортивне авто ціною до 20 тисяч доларів. CX-9 є найнадійнішим трирядним позашляховиком у цьому ціновому сегменті.

Acura

Acura показала середній показник надійності 57 балів. Оцінювали моделі MDX, RDX і TLX.

Honda

Honda посідає п’яте місце в списку із середнім балом надійності 55. У дослідженні брали участь моделі Accord, Civic, CR-V, Odyssey та декілька інших. HR-V 2020 року вважається найнадійнішим малим позашляховиком ціною до 15 000 доларів.

Buick

Деякі автолюбителі можуть здивуватися, але Buick теж входить до 10 найкращих, посідаючи шосте місце у рейтингу надійності вживаних авто. Американський автовиробник набрав середній бал – 47. Consumer Reports взяв до уваги сім моделей Buick, починаючи від позашляховика Enclave і закінчуючи знятим із виробництва седаном Verano.

BMW

BMW посідає сьоме місце із середнім балом надійності – 46. У дослідженні експерти розглянули сім моделей німецького автовиробника: від компактної 2-ї серії до позашляховика середнього розміру X5.

Subaru

Subaru займає восьме місце в цьому списку з середнім показником надійності 46 балів. Фактично його можна поставити на одну сходинку з BMW. Для дослідження були взяті до уваги шість моделей Subaru: Ascent, Crosstek, Forester, Impreza, Legacy і Outback.

Nissan

Японський автовиробник також демонструє високі показники надійності. У дослідженні брав участь чи не весь модельний ряд, починаючи від електричного Nissan Leaf до трирядного Pathfinder і субкомпактного Versa.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz замикає топ-10 з рейтингом надійності в середньому 43 бали, що ставить його трохи вище за Cadillac, Mini та Lincoln. Дослідження враховує такі моделі, як C-Class, GLE SUV і GLS.

Раніше OBOZ.UA публікував ще один рейтинг найкращих авто з пробігом.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader