Окупанти вдарили по Антонівці на Херсонщині: постраждала жінка
Окупанти вдарили по Антонівці на Херсонщині: постраждала жінка

Окупанти вдарили по Антонівці на Херсонщині: постраждала жінка

Вранці 3 вересня російська терористична армія атакувала селище Антонівка на Херсонщині. Внаслідок обстрілу поранення отримала жінка.

У потерпілої діагностували мінно-вибухову травму та ампутацію правої ноги. Про це у Telegram повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Ворог завдав удару по Антонівці близько 7:00 ранку. Для скоєння теракту путінські війська використовували дрон.

"Поранення отримала жінка похилого віку. У неї мінно-вибухова травма і ампутація правої ноги", – повідомив Мрочко.

Також у міській адміністрації зазначили, що постраждалу жінку доставили до лікарні. Їй надають необхідну медичну допомогу.

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами в Херсонській області опинилися Тягинка, Антонівка, Садове, Шевченківка, Станіслав, Новодмитрівка, Придніпровське, Козацьке, Зеленівка, Камишани, Кизоміс, Берислав, Гаврилівка, Новорайськ та місто Херсон.

Ціллю російських терористів став об'єкт критичної інфраструктури, освітній та культурний заклад, адмінбудівля та церква. Також ворог атакував житлові квартали населених пунктів області, у тому числі 3 багатоповерхівки та 28 приватних будинків. Через російську агресію одна людина загинула, ще четверо отримали поранення, серед них одна дитина.

Нагадаємо, російські окупаційні війська ввечері 2 вересня вдарили ракетами по Дніпру. У місті прогриміли вибухи, пошкоджено житлові будинки.

Раніше повідомлялося, що вранці 2 вересня російські війська здійснили комбіновану атаку по Києву із застосуванням великої кількості крилатих та балістичних ракет. У місті лунали вибухи, працювала ППО, через падіння уламків у чотирьох районах столиці зафіксовано руйнування та пожежі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader