Зійшлися два "титани": на змаганнях із поїдання хот-догів побито багаторічний рекорд
Зійшлися два "титани": на змаганнях із поїдання хот-догів побито багаторічний рекорд

Зійшлися два "титани": на змаганнях із поїдання хот-догів побито багаторічний рекорд

Американець Джої Честнат обігнав свого суперника з Японії Такеру Кобаяші, з'ївши 83 сосиски в булочці за 10 хвилин.

Американець Джої Честнат побив світовий рекорд, з'ївши 83 хот-доги під час спеціального випуску Netflix, присвяченого Дню праці, обійшовши свого суперника-їдока Такеру Кобаяші з Японії. Джої в підсумку побив і рекорд Такеру, і свій власний рекорд. Про це пише Upi.

В учасників було 10 хвилин, щоб з'їсти якомога більше хот-догів протягом спеціального випуску. Водночас 83 хот-доги Честната не тільки перевершили рекорд Кобаяші в 67 хот-догів, з'їдених під час заходу, а й його власний світовий рекорд у 76 хот-догів, який він встановив 2021 року.

Змагання між Джлі Честнатом і Такеру Кобаяші

40-річний Джої Честнат і 46-річний Такеру Кобаяші є двома з найвідоміших і найтитулованіших їдців, які змагалися один з одним за звання найкращого споживача хот-догів на знаменитому щорічному конкурсі з поїдання хот-догів Nathan's. Однак у вівторок вони вперше зійшлися віч-на-віч за 15 років, згідно з Netflix.

Змагання між Джої Честнатом і Такеру Кобаяші
Фото: Netflix

Кобаяші був чинним чемпіоном Nathan's з хот-догів з 2002 по 2007 рік. Потім, з 2008 року, безроздільно володарював Честнат, вигравши всі конкурси, крім одного протягом наступних 17 років.

4 липня Честнат не зміг узяти участь у легендарному конкурсі їдців, який щорічно проводять на Коні-Айленді в Брукліні, через його спонсорство Impossible Foods, виробника пісних продуктів, і конкуруючого бренду сосисок.

Цього року "Гірчичний пояс" дістався Патріку Бертолетті за 58 з'їдених хот-догів.

Нагадаємо, Джої Честнат дуже засмутив бренд "Натанс", коли пішов до їхніх конкурентів і перестав їсти на змаганнях сосиски з яловичиною. Тепер він поїдає хот-доги із сосисками на рослинній основі.

Джерело матеріала
loader
loader