Міністри звільняються один за одним: Зеленський сказав, що відбувається
Міністри звільняються один за одним: Зеленський сказав, що відбувається

Міністри звільняються один за одним: Зеленський сказав, що відбувається

Президент України заявив, що ця осінь буде надзвичайно важливою для України.

В Україні розпочалися кадрові зміни в уряді та Офісі президента. Ці зміни відбуваються на фоні підготовки до надзвичайно важливої осені для України. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Він додав, що державні інституції повинні підготуватися, щоб Україна досягла всіх результатів, які потрібні.

"Для цього ми маємо посилити деякі напрямки в уряді, і підготовлені кадрові рішення. Також будуть зміни в Офісі. Я розраховую й на дещо іншу вагу окремих напрямків нашої зовнішньої та внутрішньої політики", - сказав Зеленський.

Зеленський зазначає про необхідність збільшити взаємодію між центральною владою та громадами, а також підготувати країну до зимового сезону. До того ж триває робота над досягненням ще кращих результатів в оборонному виробництві, щоб мати змогу залучати інвестиції партнерів в українські стратегічні галузі промисловості.

"Третє – маємо значно посилити нашу роботу з НАТО; для цього потрібна особлива взаємодія. Четверте – Євросоюз, реальні переговори щодо членства, підготовка відповідних частин майбутньої угоди щодо членства. Це дуже чітка одночасно і юридична, і політична робота. За неї буде персональна відповідальність. І п’яте – треба поєднати все, чого Україна досягла у відносинах із партнерами – довіру до України, силу українського духу, відносини з партнерами – і ті завдання, які є перед нашою державою в протидії російській пропаганді, а також у захисті української культурної спадщини", - додав президент.

Зеленський зазначає, що Україні потрібен новий рівень інформаційної, культурної та дипломатичної роботи.

"Зараз час дати нові сили урядовим інституціям України, і я вдячний усім, хто допомагатиме", - підсумував він.

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader