У трьох знаків зодіаку починається період процвітання: гороскоп
У трьох знаків зодіаку починається період процвітання: гороскоп

У трьох знаків зодіаку починається період процвітання: гороскоп

Опозиція Місяця до Сатурна – астрологічний транзит, який принесе деяким знакам зодіаку успіх та достаток. Перед ними немов відкриються усі двері – навіть ті, які здавалися недосяжними.

Згідно з прогнозом, найбільше пощастить Близнюкам, Дівам і Стрільцям. Багатство може бути пов’язане не лише з грошима. Оскільки ми розглядаємо опозиційний транзит, процвітання може стосуватися й важливих усвідомлень та творчих ідей.

Близнюки

Ось уже кілька місяців ви рухаєтесь у правильному напрямку, і на початку вересня нарешті ви побачите, що вступаєте в період процвітання. Хоча це не обов’язково означає, що грошовий потік раптово перетвориться на несподіваний прибуток. З транзитом Місяця навпроти Сатурна ви зможете знову почати планувати, знаючи, що попереду – період успіху і стабільності.

Те, що ви перфекціоністи, не обов’язково означає прагнення до неможливого. Насправді, ви просто хочете бути щасливими, займаючись улюбленою справою. У цей період хобі може нарешті почати приносити дохід.

Діва

Вам не потрібно залишатися на місці, якщо ви цього не хочете. Особливо це стосується роботи. Ви чудовий працівник, відданий справі. Але якщо ви відчуваєте, що переросли цю посаду – настав час рухатися далі.

Опозиція Місяця і Сатурна відкриє можливості для особистісного зростання. Кар’єра стрімко піде вгору, якщо ви наважитеся ухвалити доленосне рішення. Тепер ви відчуваєте, що вам нема чого втрачати і готові піти на ризик.

Стрілець

Під час транзиту Місяця навпроти Сатурна ви краще усвідомите свої прагнення і бажання. 3 вересня варто налаштуватися на успіх. Не погоджуйтеся на менше. Настав час проявити свої організаторські таланти.

Ви готові стати на шлях слави та успіху, адже наполегливо працювали задля досягнення мети. У цей час особливо продуктивними будуть творчі ідеї. Не бійтеся озвучувати думки, навіть якщо оточення не одразу зможе сприйняти ваше креативне мислення.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам доведеться пережити чорну смугу на початку осені.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader