Що приготувати з хліба та яєць для перекусу: рецепт найбюджетнішої страви
Що приготувати з хліба та яєць для перекусу: рецепт найбюджетнішої страви

Що приготувати з хліба та яєць для перекусу: рецепт найбюджетнішої страви

Тости "Крок-мадам" – дуже смачна і ситна французька страва, яку можна їсти як на сніданок, так і перекус. Адже знову страви – тостовий хліб, яйця, шинка. Яскравий смак надає соус бешамель.

Як приготувати смачні тости з яйцями та соусом

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних тостів з шинкою, яйцями, сиром та смачним соусом.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • тостовий хліб
  • гірчиця
  • шинка
  • сир
  • яйця

Для соусу:

  • 20 г вершкового масла
  • 25 г. муки
  • 200 мл. молока
  • 1/3 ч. л. мускатного горіха
  • чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Для соусу: у каструльці розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і обсмажуємо 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Влийте молоко, додайте спеції, сіль і при постійному помішуванні загустіть соус на середньому вогні.

Соус для тостів

2. За бажанням до соусу можна додати горгондзолу, з ним виходить ще смачніше.

Приготування страви

3. Зберіть сендвіч і відправте в розігріту до 190С духовку, режим верх-низ+конвекція до утворення золотистої скоринки.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Тости з рибою та авокадо
  • Французькі тости
  • Тости з авокадо та яйцем
Джерело матеріала
loader
loader