Вибухи у Львові та Києві: головне за ніч
Вибухи у Львові та Києві: головне за ніч

Вибухи у Львові та Києві: головне за ніч

У ніч на 4 вересня ворог завдав ракетного удару по Україні. У багатьох містах було чути вибухи. Ворог обстріляв Львів та Суми.

На Київщині працює ППО

У Київській області оголошено повітряну тривогу у зв'язку з виявленням ворожих безпілотників у повітряному просторі. Сили протиповітряної оборони вже працюють по цілях. Про це інформує КОВА.

Повітряна тривога по всій Україні: Росія запустила дрони та ракети

У ніч на 4 вересня по всій території України оголошено масштабну повітряну тривогу через масовану атаку російських дронів та ракет. За даними моніторингового каналу «Карта повітряних тривог» та Повітряних сил ЗСУ, ворожі БпЛА були зафіксовані у повітряному просторі України ще з вечора 3 вересня.

У Львові було чутно вибухи: працює ППО

Рано вранці, 4 вересня, Росія здійснила чергову атаку на Україну, використовуючи дрони-камікадзе типу «Шахед». У Львові під час повітряної тривоги пролунали вибухи, повідомляють кореспонденти Суспільного.

«На Львівщині діє ППО. Будьте обережні, не фіксуйте нічого і не публікуйте!» – звернувся до мешканців Козицький.

Тривогу на Львівщині оголосили о 4:00 через загрозу удару безпілотниками. О 04:46 Повітряні сили ЗСУ повідомили у своєму Telegram-каналі про загрозу для Львова, а вже о 04:54 голова Львівської ОВА Максим Козицький підтвердив, що в області працює ППО.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader