Горішки зі згущеним молоком: як приготувати прості та смачні ласощі
Горішки зі згущеним молоком: як приготувати прості та смачні ласощі

Горішки зі згущеним молоком: як приготувати прості та смачні ласощі

Пісочне тісто і солодке варене згущене молоко у багатьох викликають спогади про дитинство.

Горішки з пісочного тіста з вареним згущеним молоком як начинка — ласощі, які більшості ласунів відомі з дитинства. У кожної господині свій рецепт приготування цього десерту, тому сьогодні ділимося з вами рецептом кулінарної блогерки Юлії Симончук.

Горішки зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • борошно — 400 г;
  • масло — 200 г;
  • цукрова пудра — 70 г;
  • яйця — 2 шт;
  • сода — 0,5 ч. л (+оцет);
  • крохмаль кукурудзяний — 2 ст. л;
  • ванільний цукор — 10 г;
  • сіль — дрібка;
  • згущене молоко.

Спосіб приготування:

Масло збити з цукровою пудрою до однорідності, додати яйця, сіль, ванільний цукор, перемішати міксером. Додати соду, погашену оцтом, потім — просіяне борошно з крохмалем і швидко замісити тісто. Довго не місити, і не додавати багато борошна, щоб не "забити". Тісто буде ніжне.

Сформувати кульки та випікати у формі. Спечені половинки начинити згущеним молоком і з'єднати.

Важливо: усі продукти для приготування горішків мають бути кімнатної температури.

Читайте також:

Солодке можна: 3 низьковуглеводних десерти, які допоможуть схуднути

Медовик без випічки: рецепт смачного десерту з кремом-пломбіром

Чудовий домашній десерт: рецепт пирога з динею

Джерело матеріала
loader