У Києві повітряна тривога тривала понад 9 годин
У Києві повітряна тривога тривала понад 9 годин

У Києві повітряна тривога тривала понад 9 годин

У Києві зі вчорашнього вечора, 4 вересня, до ранку 5 вересня тривала повітряна тривога. Її оголосили ще о 23:29. Про це повідомляють міський голова Віталій Кличко та Київська обласна військова адміністрація.

Ворожі безпілотники почали залітати у Київську область ще ввечері (близько 22-ї години) з південного та східного напрямків. Повітряна тривога у Києві та області тривала понад 9 годин поспіль.

- Протягом усього цього часу російські дрони, попередньо на кшталт Shahed, намагалися атакувати столицю. Цього разу на Київ вони заходили переважно поодинці, а не групами. Але жоден з ворожих БпЛА своєї цілі не досягнув. Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знешкоджені. - повідомили у КМВА.

За даними оперативного зведення на цю хвилину, в Києві без потерпілих та руйнувань. Зараз столиця без потенційних повітряних загроз.

Зазначимо, що така тривала тривога у Києві спричинила колапс у столичній підземці. Під час російської атаки поїзди метро курсували з інтервалом 10 хвилин. У місцевих пабліках публікують відео довжелезних черг біля входів у підземку.  Зараз кількість поїздів збільшили, тож це має вирішити проблему, каже місцева влада.

  • На світанку 4 вересня росіянизавдали масованого ракетного та дронового удару по Львову. Внаслідок влучання ракети у житлові будинки біля залізничного вокзалу спалахнули сильні пожежі.
  • 3 вересня Росія вдарила по Полтаві двома балістичними ракетами. Влучання сталося по інституту зв'язку та сусідній лікарні. Вдень президент Володимир Зеленський повідомив про 41 загиблого та 180 поранених. Ввечері стало відомо про 270 поранених та 51 загиблого, однак під завалами ще є люди. 
Джерело матеріала
loader
loader