Розпорядок тренувань Голді Хоун: як зірка тримає себе у формі
Розпорядок тренувань Голді Хоун: як зірка тримає себе у формі

Розпорядок тренувань Голді Хоун: як зірка тримає себе у формі

Якщо ви шукаєте мотивацію до здорового способу життя, вам варто звернути увагу на сторінку Голді Хоун в Instagram. У свої поважні роки вона виглядає чудово, і цілком зрозуміло, що її стиль життя, зокрема фітнес і здорове харчування, є ключем до цього результату.

Як повідомляє Manchester Evening News, раціон Голді Хоун базується на простих і корисних стравах, які виключають молочні продукти, цукор і пшеницю. Її день розпочинається зі свіжого зеленого соку, багатого на поживні речовини, до складу якого входять листова капуста, зелений перець, петрушка та селера. Про це пише eatthis.com.

Зірка вважає, що сучасні люди зазвичай споживають занадто багато їжі, і сама дотримується помірності в харчуванні. В інтерв'ю для журналу PEOPLE вона поділилася: "Я готую сік і не перевантажую шлунок. Я також не змішую надто багато інгредієнтів. Якщо мені потрібно отримати білок, я з'їм миску сочевиці, не додаючи до неї інші продукти".

Фізичні навантаження також відіграють важливу роль у житті Хоун. Дослідження свідчать, що регулярні фізичні вправи позитивно впливають на наш психічний та емоційний стан. Вправи не обов'язково повинні бути важкими чи тривалими, щоб принести користь. Навіть легкі тренування можуть підвищити рівень серотоніну, знизити рівень гормонів стресу і покращити наш настрій та концентрацію. Зірка зазначає, що регулярні фізичні навантаження допомагають покращити сон, знижують рівень стресу та підвищують самооцінку.

Хоун любить розпочинати свій день зі стрибків на міні-батуті, оскільки ця вправа стимулює лімфатичну систему. Вона також рекомендує використовувати обтяження у тренуваннях, навіть якщо це імпровізовані засоби, наприклад, пляшки з вином.

Ще одним важливим елементом її тренувань є ходьба. Вона робить акцент на тому, що ходьба – це найважливіше, що ви можете зробити для свого тіла та розуму. Цікавим фактом є те, що ходьба назад активує інші ділянки мозку, що, за її словами, є надзвичайно корисним. Наприкінці кожної тренувальної сесії Хоун обов'язково знаходить час для медитації та подяки за зроблену роботу, що, на її думку, також є важливою частиною оздоровлення.

Голді Хоун любить залишатися активною у різних формах. Її можна побачити на велосипеді, під час піших прогулянок із Куртом Расселом або граючи в гольф зі своїм сином Олівером Хадсоном. Вона навіть любить танцювати під час миття посуду, зауваживши, що ця робота може перетворитися на справжнє задоволення. Щодо гольфу, вона зазначає: "Це чудовий спосіб залишатися уважним і зосередженим".

Раніше OBOZ.UA розповідав,як харчується Сігурні Вівер.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader