Жінка зробила бізнес на смердючих шкарпетках: отримала нереальну кількість грошей
Жінка зробила бізнес на смердючих шкарпетках: отримала нереальну кількість грошей

Жінка зробила бізнес на смердючих шкарпетках: отримала нереальну кількість грошей

Тіктокерша Шаєнн Гарріс, 29 років, стала відома завдяки своєму незвичайному бізнесу – продажу використаних шкарпеток. На її сторінці в TikTok вже понад 56 000 передплатників, і вона поділилася подробицями своєї роботи.

Шаен заробляє від 1000 до 2000 доларів на місяць, а в піку її доходи досягали 8000 доларів, розповідає The Mirror. Вона активно показує своїм передплатникам, як вона нюхає свої шкарпетки, демонструє їхній стан і навіть ділиться з клієнтами своїми секретами.

Шаенн Гарріс / фото: скриншот TikTok

"Всі клієнти різні, все залежить від того, що вони відчувають і чим захоплюються. Хто любить смоктати їх, хто їсть разом з ними, хто їсть обрізки нігтів на ногах", – каже дівчина.

У своїх відео Шаєн показує не тільки сам процес, а й ділиться порадами для тих, хто хоче спробувати себе в подібному бізнесі. Вона розповідає, як правильно доглядати шкарпетки і як краще їх продавати.

"Мій дохід варіюється з тих пір, як я тільки почала, і досі. Він сильно вагався, то збільшувався, то зменшувався, але в середньому я заробляю близько тисячі доларів на місяць, може, дві тисячі. Деяким людям просто подобається мати їх, щоб понюхати та побачити", – додає Шаенн.

Брудні шкарпетки, фото: Знай.ua
Брудні шкарпетки, фото: Знай.ua

Деякі фанати її відео висловлюють свої думки: хтось просто освідчується в любові до жіночих ніг, але не готовий робити екстравагантні речі зі шкарпетками, а хтось вважає, що їх краще просто понюхати, аніж готувати з них чай.

"Так, 99% просто нюхають їх, будемо реалістами."

Раніше стало відомо про те, що Т ikTok-рецепт змусив людей масово "змітати" з прилавків огірки: у цілій країні тепер дефіцит овочів

Вам буде цікаво дізнатися про шторм з душком: дівчина відправила імена колишніх до списку погодних катастроф на 2025 рік

Читайте також, Лана Дель Рей закохалася в гуру боліт: співачку запідозрили в романі з покровителем алігаторів з 2 дітьми

Джерело матеріала
loader
loader