Klavdia Petrivna показалася без маски, а Леді Гага оголосила про заручини: головні події тижня
Klavdia Petrivna показалася без маски, а Леді Гага оголосила про заручини: головні події тижня

Klavdia Petrivna показалася без маски, а Леді Гага оголосила про заручини: головні події тижня

Цей тиждень ще раз довів, що світ шоубізнесу – це не лише концерти та модні покази, але й місце де народжуються справжні емоції та добрі справи. Так, сенсацією стали два аншлагові виступи Klavdia Petrivna.

30 і 31 серпня у "Палаці спорту" відгриміли перші сольні концерти загадкової співачки.

Зауважимо, найдорожчий квиток на подію коштував 7 499 гривень, а перша тисяча білетів розійшлася всього за 22 хвилини.

Концерти залишили аудиторію в захваті.

Клавдія Петрівна вийшла на сцену "Палацу спорту" разом з низкою талановитих виконавців, серед яких Артем Пивоваров, Маша Кондратенко, OSTY та TVORCHI, а під час другого виступу в столиці виконавиця розкрила свою особистість, знявши капелюх. З'ясувалося, що під загадковою маскою ховалася юна співачка з Дрогобича Соломія Опришко.

Вже 2 вересня відбулося свято Першого дзвоника. Українські зірки, серед яких – Григорій Решетник, Маша Єфросиніна, Анатолій Анатоліч, Монатік, відзначили початок навчального року.

Українські зірки відвели дітей до школи / Фото з інстаграму

До того ж з 1 до 4 вересня в Києві відбувся Український тиждень моди SS25, який став знаковою культурною подією. Це вперше з початку повномасштабного вторгнення українська столиця стала центром моди. Такі відомі бренди, як RUSLAN BAGINSKIY, LITKOVSKA та FROLOV, продемонстрували свої останні колекції, підтвердивши стійкість української індустрії моди навіть в умовах широкомасштабної війни.

Ще однією знаковою подією тижня стали заручини Леді Гаги. Поп-діва виходить заміж за бізнесмена Майкла Поланскі, з яким зустрічалася 5 років. Вперше пара перетнулася на вечірці в грудні 2019 року, а пропозицію чоловік зробив у квітні цього року. Водночас співачка лише зараз офіційно підтвердила цю радісну звістку.

Серед важливих подій тижня також можна виокремити благодійну виставку-аукціон, під час якої зібрали 1,3 мільйона гривень на підтримку українських дітей, що постраждали внаслідок російської агресії. Зібрані кошти будуть розподілені через благодійну платформу BlueCheck Ukraine, засновану американським актором Лієвом Шрайбером.

Джерело матеріала
loader
loader