Кіт "воскрес" після того, як господарі заплатили за його кремацію
Кіт "воскрес" після того, як господарі заплатили за його кремацію

Кіт "воскрес" після того, як господарі заплатили за його кремацію

Господині, яка повернулася після відпочинку, вручили в крематорії сумку на пам'ять із прахом чужої тварини.

Історія, гідна пера "короля жахів" Стівена Кінга, сталася з Ніккі Найт з Ньюбі, Північний Йоркшир, яка відпочивала з чоловіком і чотирма дітьми у Туреччині, пише ВВС.

Поки сім'я насолоджувалася на курорті Даламан, сусіди з Англії повідомили жінці, що її улюблений п'ятирічний кіт Тед потонув у басейні. Вони показали чорно-біле тіло тварини по відеозв'язку, щоб підтвердити факт її смерті.

"Мені довелося повідомити цю новину чоловікові і нашим чотирьом дітям, і ми всі були абсолютно спустошені, тому що Тед — величезна особистість і улюблений член сім'ї", — розповіла Ніккі журналістам.

Коли перший шок минув, жінка зателефонувала до крематорію Heavenly Pets, домовившись, що ті заберуть тіло її улюбленця і кремують його.

Яким же був шок сусідів, коли за чотири дні Тед спокійно увійшов у двері для котів їхнього будинку. Вони одразу ж зателефонували Ніккі до Туреччини, щоб повідомити новину про чудесне "воскресіння" Теда.

"Спочатку я не повірила сусідці. Мені довелося змусити її зв'язатися зі мною по FaceTime, щоб я змогла переконатися, що Тед дійсно живий. Я заплатила 130 фунтів стерлінгів, щоб кремувати чужу кішку", — зізналася вона.

Повернувшись додому після відпочинку, Ніккі пішла в крематорій для домашніх тварин, де їй вручили сумку на пам'ять, що містила прах невідомого кота з підписом "Не мертвий Тед", відбиток лапи в рамці, відбитки носа, маленьку баночку зі зразком шерсті, листівку зі словами співчуття, пакетик насіння незабудки й офіційний сертифікат про кремацію.

Фото: Nicci Knight

Сім'я не змогла знайти власника мертвого кота і вважає, що це, мабуть, місцевий фермерський кіт, але ніхто ще не забрав його прах.

Пізніше співробітники крематорію повідомили, що пожертвують плату за кремацію місцевому центру порятунку кішок.

Тимчасом Тед насолоджується життям удома і не знає про емоційні потрясіння родини.

Кіт Тед зі своєю господинею Ніккі
Фото: Nicci Knight

Раніше Фокус писав, що зниклого 3 роки тому кота знайшли за 3000 тис. км від будинку.

Джерело матеріала
loader
loader