Лана Дель Рей приховала свою особистість від нового бойфренда
Лана Дель Рей приховала свою особистість від нового бойфренда

Лана Дель Рей приховала свою особистість від нового бойфренда

За словами друзів, спочатку вони побоювалися, що батько трьох дітей зустрічається зі знаменитістю, переслідуючи корисливі мотиви.

39-річна американська співачка Лана Дель Рей не сказала 49-річному гіду Джеремі Дюфрену, своєму новому бойфренду, хто вона, під час їхнього першого знайомства, пише Daily Mail з посиланням на інсайдерів.

Пару вперше помітили після концерту артистки на фестивалі в Лідсі, коли вони пройшли повз натовп, тримаючись за руки. На початку вересня вони разом побували на весіллі моделі та співачки Карен Елсон у Нью-Йорку, не залишивши в шанувальників жодних сумнівів щодо статусу своїх стосунків. Папараці сфотографували Лану і Джеремі, коли ті покидали студію звукозапису Electric Lady Studios, де відбувалося святкування.

Спочатку друзі Лани думали, що Джеремі з нею через її популярність і використовує її. Однак нещодавно стало відомо, що Лана тримала свою справжню особистість у секреті, коли вперше зустріла свого нового коханого. Вона знайшла "новим" те, що любитель алігаторів з Луїзіани "гадки не мав", хто вона, коли вони вперше зустрілися під час одного з її турів у березні 2019 року. Вона виступала на Buku Music + Art Project.

"Вони знають одне одного багато років, але почали зустрічатися тільки кілька місяців тому. Лана вперше зустріла Джеремі 2019 року, і вони підтримували зв'язок. Вона хотіла вирушити на екскурсію човном, тому що це популярно в Луїзіані, але вона ніколи не очікувала, що закохається в капітана човна для лову алігаторів", — розповіло джерело.

На той час і Лана, і Джеремі, який є співвласником Airboat Tours by Arthur в Дес-Аллемандс, Луїзіана, були в стосунках.

"Коли Лана знову відвідала цей район у травні, щоб виступити на фестивалі Hangout Fest, вони обоє були вільні і знову зустрілися. Він й гадки не мав, хто вона, а вона не пояснила одразу. Вона хотіла вирушити на човнову екскурсію, тому що це велика подія в Луїзіані, але вона ніколи не очікувала, що закохається в капітана човна для лову алігаторів", — продовжив інформатор.

За словами друзів, Джеремі разу зацікавився Ланою, якій "подобаються старші чоловіки", і запросив її на побачення.

Як уже йшлося, друзі співачки побоювалися, що батько трьох дітей може використати артистку в корисливих цілях, проте з часом і переконалися, що вона з ним щаслива.

"Вони бачать, що він поводиться з нею правильно, і він дуже, дуже невибагливий. Він дає їй те, що вона шукає в чоловікові, і він романтичний", — кажуть вони.

Раніше Фокус писав, що Лана Дель Рей знялася в рекламі нижньої білизни бренду Кім Кардаш'ян.

Джерело матеріала
loader