Овочі другого обороту на Миколаївщині вижили завдяки зрошенню
Овочі другого обороту на Миколаївщині вижили завдяки зрошенню

Овочі другого обороту на Миколаївщині вижили завдяки зрошенню

Овочі другого обороту розвиваються на полях господарств агрохолдингу компанії ТОВ «СП «ПАЕК».

Як говориться у повідомленні компанії у Facebook, сіяли моркву, буряк, кабачок, садили капусту, коли температура ґрунту сягала більше 65°С.

Власник компанії «ПАЕК» Юрій Кормишкін зазначив, що, попри великі ризики, вносити значні зміни в структуру посівів не стали. 

«Вересень, на полях все сухе. Тільки там, де зрошення, маємо зелені поля та розвиток овочевих культур другого обороту. В липні температура була аномальною, на ґрунті 65-68°С. Сіяти моркву, кабачок, капусту  і буряк у таку спеку було дуже ризиковано, але сіяли з вірою в краще і в Бога», — говорить Юрій Кормишкін.

Джерело матеріала
loader
loader