Окупанти вдарили по Харкову КАБами: є прильоти, розпочалася пожежа
Окупанти вдарили по Харкову КАБами: є прильоти, розпочалася пожежа

Окупанти вдарили по Харкову КАБами: є прильоти, розпочалася пожежа

Окупаційні війська Росії вранці у понеділок, 9 вересня, знову атакували Харків. Вибухи у місті було чути близько 3:00.

Мер Харкова Ігор Терехов на своєму каналі в Telegram повідомив, що російські окупанти вдарили по місту КАБами. Зафіксовано кілька прильотів.

"Попередньо, кілька ударів по місту КАБами. Щодо постраждалих йде збір інформації. На місці одного з прильотів пожежа", – йдеться у повідомленні міського голови.

Вдень 8 вересня повідомлялося, що війська Росії завдали удару по місту Дергачі Харківського району Харківщини. Внаслідок атаки загинула 76-річна жінка, ще 13 людей отримали поранення.

Напередодні окупанти завдали ударів по населених пунктах Харківського, Ізюмського та Куп'янського районів Харківщини. Внаслідок атак загинули дві жінки, ще десять осіб отримали поранення.

А 7 вересня росіяни атакували Харків, у місті пролунали вибухи, є влучання у двох місцях, виникла пожежа. Внаслідок атаки чотири людини отримали гостру реакцію на стрес.

Як повідомляв OBOZ.UA, російські окупаційні війська продовжують застосовувати авіаційні бомби (КАБи) в Україні, в тому числі і в Харківській області. Роблять вони це з метою випробування своїх боєприпасів, сказав речник ОТУ "Харків" полковник Віталій Саранцев.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader