На Закарпатті працює пасіка із півстолітньою історією
На Закарпатті працює пасіка із півстолітньою історією

На Закарпатті працює пасіка із півстолітньою історією

Солодка справа у родині Коцурів на Закарпатті передається від покоління до покоління з 1977 року. На пасіці працюють родиною, і кожен має тут свої обов’язки.

Про це AgroPortal.ua розповів бджоляр у четвертому поколінні сімейної пасіки «Турянська бджілка» Даниїл Коцур, він же й відповідальний за рекламу та логістику продукції.

«Пасіка на сьогодні налічує 170 вуликів, вона у нас стаціонарна. Серед порід перевагу надаємо карпатській бджолі. У нас 2 пасіки, одна в мальовничому селі Турʼя Пасіка, інша — в місті Перечин біля Лавандової гори, де висаджено 10 га лаванди», — розповідає Даниїл Коцур. 

Джерело матеріала
loader
loader