Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес»
Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес»

Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес»

Урядовий офіс із залучення інвестицій UkraineInvest та портал «Дія.Бізнес» розпочали співпрацю, в рамках якої потенційним інвесторам будуть запропоновані актуальні дослідження та новини на тему інвестиційних можливостей України.

Про це йдеться у пресрелізі від UkraineInvest, який є в розпорядженні Укрінформу.

«На порталі «Дія.Бізнес» тепер доступна нова опція для користувачів — інвестиційні можливості від Ukrainelnvest. Відтепер користувачі «Дія.Бізнес» зможуть оперативно отримувати доступ до теми значних інвестицій: актуальних досліджень, гайдів, новин на тему значних інвестицій, розроблених командою UkraineInvest», - йдеться в повідомленні.

Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес» - Фото 1

За допомогою до фахівців офісу із залучення інвестицій можуть звертатися підприємці, які планують проєкти від 12 млн євро. Їм буде надана експертна підтримка на всіх етапах процесу — від додавання свого проєкту в інвестиційний портфель урядового офісу до подання заявки Міністерству економіки України та супроводу UkraineInvest цих інвестиційних проєктів аж до їх реалізації.

Проєкти від €12 мільйонів: UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на «Дія.Бізнес» - Фото 2

За словами директору UkraineInvest Андрія Ремізова, інтеграція ресурсів офісу та порталу зробить процес залучення значних інвестицій доступнішим та прозорішим, що сприятиме активному розвитку бізнесув Україні.

Крім того, команди UkraineInvest та Офісу з розвитку підприємництва та експорту працюють над впровадженням функції «Залучити інвестиції» у розділі «Фінансування» на порталі «Дія.Бізнес». Це надасть підприємцям можливість подати свої проєкти, що потребують значних інвестицій, та отримати організаційну та консультативну допомогу при підготовці інвестиційних заявок до Міністерства економіки України, а також подальшого супроводу інвестора аж до завершення проєкту.

Як повідомлялося, Міністерство економіки оприлюднило рекомендації для підприємців, котрі готові реалізувати в Україні проєкти зі значними інвестиціями - понад 12 млн євро. Гайд інвестора із значними інвестиціями вже доступний на сайті міністерства.

Теги за темою
Бізнес Інвестиції
Джерело матеріала
loader
loader