У родині почнеться "біла смуга": що потрібно зробити 11 вересня - прикмети
У родині почнеться "біла смуга": що потрібно зробити 11 вересня - прикмети

У родині почнеться "біла смуга": що потрібно зробити 11 вересня - прикмети

Що не можна робити 11 вересня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від різних проблем.

11 вересня церква вшановує пам'ять святої преподобної Теодори Олександрійської. Як повідомляє Главред, вона була родом із благочестивої християнської родини. З дитинства вона отримала гарну освіту. З раннього віку Теодора відчувала тяжіння до чернечого життя, багато молилася і в підсумку вирішила стати черницею. Вона вирішила вступити в монастир, переодягнувшись у чоловіка і видаючи себе за нього. Вона жила в монастирі, вела суворе життя, молилася, постилася. Її життя стало прикладом для інших ченців.

Особу Теодори розкрили лише після її смерті, коли монастир відвідав єпископ і дізнався стать жінки. Церква не засудила її за обман і визнала її життя як гідне наслідування. Варто зазначити, що Теодора померла в літньому віці, залишивши після себе велику духовну спадщину.

Що можна робити 11 вересня

Що не можна робити 11 вересня

1. Не можна 11 вересня мити голову, стригти волосся і нігті. Предки вірили, що тоді можуть початися проблеми зі здоров'ям.

2. Не можна 11 вересня ображати інших і пліткувати. Інакше ви самі можете опинитися в епіцентрі скандалу.

Прикмети 11 вересня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader
loader