Ув'язненого Харві Вайнштейна госпіталізували до лікарні та екстрено прооперували
Ув'язненого Харві Вайнштейна госпіталізували до лікарні та екстрено прооперували

Ув'язненого Харві Вайнштейна госпіталізували до лікарні та екстрено прооперували

Голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, якому дали 16 років в'язниці за зґвалтування, госпіталізували до лікарні та провели екстрену операцію на серці після того, як він відчув біль у грудях. Про це представники кінодіяча повідомили ABC News.

- Містер Вайнштейн був терміново доставлений до лікарні Белв'ю вчора увечері у зв'язку з кількома медичними проблемами, - йдеться у заяві представників Вайншетейна Крейга Ротфельда та Джуди Енгельмайєр. - Ми можемо підтвердити, що сьогодні містеру Вайнштейну було проведено операцію на серці, проте не можемо дати жодних подальших коментарів.

Продюсер відчув себе погано перед черговим засіданням суду в Нью-Йорку, де прокурори мали надати докази для нового звинувачення Вайнштейна у сексуальних злочинах. Останнім часом Харві Вайнштейн з'являвся в суді в інвалідному візку і часто просив суддю залишити його під вартою у в'язниці Райкерс, де йому за потребою надають медичну допомогу.

- Як ми вже неодноразово заявляли раніше, містер Вайнштейн страждає від багатьох серйозних проблем зі здоров'ям, які потребують постійного лікування. Ми вдячні керівництву Департаменту виправних установ Нью-Йорка та острова Райкерс за оперативні дії щодо доставки його до лікарні Белв'ю, - уточнили в команді Вайнштейна.

Кінодіяч не вперше стикається із проблемами зі здоров'ям. У липні його було госпіталізовано до лікарні Белв'ю після того, як у нього виявили COVID-19 та подвійну пневмонію.

72-річний Вайнштейн відбував 23-річний термін у нью-йоркській в'язниці після того, як був засуджений за сексуальний акт і примус до орального сексу асистентки на телебаченні у 2006 році, а також зґвалтування та домагання до актриси-початківця у 2013 році. Колишній продюсер уже виплатив 25 мільйонів доларів компенсації жінкам, які його звинувачували. З цих публічних свідчень у Голлівуді почався рух #MeToo, спрямований проти сексуального насильства.

Сам Вайштейн заперечує будь-які правопорушення та стверджує, що його сексуальні зв'язки з жінками відбувалися за взаємною згодою. У квітні суд скасував обвинувальний вирок Вайнштейну, за яким він отримав 23 роки в'язниці, але він залишається під вартою, оскільки у 2022-му його визнали винним у ще одному зґвалтуванні та засудили до 16 років ув'язнення.

Джерело матеріала
loader
loader